Az openSUSE-ban jelent meg először a Gnome 3.24

2017. március 27.
3.5231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az openSUSE projektből Dominique Leuenberger jelentette be, hogy a Linux disztribúciók közül elsőként ők publikálták a legfrissebb Snapshot-tot, amelyben már a pár nappal ezelőtt megjelent legújabb Gnome asztali környezet kapott helyet.

Az openSUSE Tumbleweed az egyik ága az openSUSE projektnek, amelynek célja, hogy mindig nagyon gyorsan, ha lehet pár nappal a megjelenést követően elérhetővé tegye a legújabb Linux technológiát a felhasználók számára.

Így tettek most a Gnome 3.24-gyel is, amely 3 nappal ezelőtt jelent meg a stabil csatornában, és sok apró, de nagyon várt újdonságot hozott magával. Talán vannak, akik egy kicsit furcsálják a Gnome Suse kapcsolatot, hiszen a legnagyobb fókuszt mindig a következő KDE Plasma asztali környezet kapja, de igyekeznek a Gnome esetében is magas minőséget produkálni.

Mellette természetesen a rendszer gerincét adó Kernel is módosult. A mostani képfájl már a 4.10.4-es variánssal rendelkezik, továbbá aktiválták a Mozilla Firefox 52-öt valamint a Qemu 2.8.0-át, sőt megtaláljuk a GCC 7-et is.
1 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nagyon modern rendszer lett belőle és már meg is szoktam. Mármint a Gnome Shellt. mosolygó smiley

válasz erre