Az openSUSE Tumbleweed-be bekerültek az idei új technológiák

2017. február 09.
4.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Amennyiben a legújabb technológiák szerelmesei vagyunk Linux alatt, akkor minden bizonnyal helyet kap a gépen az openSUSE Tumbleweed, amelyhez frissítés érkezett, és elérhetővé váltak motorháztető alatti és egyéb szoftveres újdonságok.

Douglas DeMaio publikálta, hogy jó szokásukhoz híven, folyamatosan, akár hetente érkező snapshot-okkal kedveskednek a felhasználóknak, hogy minden újdonságot a lehető leghamarabb kézbe vehessenek és élesben próbálgassák, teszteljék még akkor is, ha a fő verzión, amit a mindennapok során használnak még nem merik kipróbálni, vagy éppen még nem elérhető.

A legnagyobb figyelem mindenképpen a Kernel változásokat érinti, hiszen a rendszermag előkelő helyen áll, mivel ez felel a hardver és a szoftver tökéletes összhangjáért, és a kettő együtt adja a felhasználói élményt. Az új openSUSE Tumbleweed a 4.9.7-es változatot használja, ami azért kicsit ellentmondás, mert azóta kint a 4.9.8 is, így tulajdonképpen a múlt hétig kikerült megoldásokkal érkezett meg a Tumbleweed.

Emellett az alap szoftverek tekintetében az alábbi friss verziókat találjuk: NetworkManager 1.6.0, NetworkManager-applet 1.4.4, GNU Compiler Collection (GCC) 6.3.1, Mercurial 4.1, Wine 2.1, Epiphany 3.22.6, Krita 3.1.2.1, Snapper 0.4.3, GStreamer 1.10.3, Vulkan 1.0.39.1.
1 hozzászólás

VDemon

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Kéthetente érkeznek a frissítések Suse-n? meglepett smiley Le vagyok maradva.

válasz erre