Az openSUSE Tumbleweed elhozta a Gnome 3.22-őt

2016. szeptember 27.
4.2991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Richard Brown openSUSE elnöke közölte a hírt, miszerint ők az elsők, legalábbis a stabil verziókat figyelembe véve, akik az egy hete megjelent Gnome Karlsruhe-t integrálták operációs rendszerükbe.

Maga a Tumbleweed kiadásaiban folyamatosan arra törekszik, hogy mindig a legfrissebb, legújabb szoftvereket vonultassa fel, így a felhasználóik elsők közt tapasztalhatják meg a fejlesztések gyümölcsét.

Az openSUSE szakemberei teszik mindezt úgy, hogy a megjelenések után szinte csak napok telnek el, máris a stabil csatornában landolnak az újdonságok, így történt ez a Gnome 3.22-es verziójával is.

Az openSUSE Tumbleweed elhozta a Gnome 3.22-őt - 2. kép

Nyilvánvalóan sokan vagyunk úgy, hogy ha valami új megjelenik az általunk kedvelt műszaki eszközből vagy szoftverből, azonnal felszínre tör a "kell" érzés. Nos, ezt a fejlesztők kicsit talán tetézni is tudták, hiszen a Gnome 3.22 mellett az openSUSE Tumbleweed-be bekerült a Linux Kernel 4.7.4, ám kisebb fekete pont, hogy ez még nem a korábban közölt 4.7.5-ös variáns, de minden bizonnyal az sem várat sokat magára.

A KDE Plasma 5.8 LTS béta után az openSUSE a Gnome 3.22-őt is behúzta, nem túlzás tehát azt állítani, hogy szinte mindig naprakészek.
3 hozzászólás

marco

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

TEchie írta:
Ubunu példát vehetne róla! röhögő smiley
Ubuntu 16.10 bétában 4.8-as Kernel van, nem nagyon kell neki példát venni szerintem. kacsintó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ehh nem tökköltek sokat az integrálással! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ubunu példát vehetne róla! röhögő smiley

válasz erre