Az Office for iOS újdonságai közt kizárólag Outlook változást találunk

2018. augusztus 06.
1.1921
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft új insider változatot adott ki az Office for iOS alkalmazáshoz, amiben az újdonságok listáját böngészve, a bugfixek mellett csak az Outlook nevét véljük felfedezni, a többi komponens életében nem történik változás.

A 2018-as augusztusi Office frissítést várók között felemás lesz majd a hangulat a stabil verzió publikálását követően, ugyanis a 2.16 (180731) build kizárólag Outlook újítást hoz, a Word, Excel és PowerPoint-tal kapcsolatban semmi említésre méltóról nem számolhatunk be.

Az újdonság tehát már tesztelhető, ami a beillesztett, ergo nem csatolt fájlként érkező képeket érinti. Ezek lassíthatják az email törzs betöltését, főleg ha a sávszélesség nem éppen ideális, így ezt hivatott orvosolni az augusztusi Outlook.

Ez alapján sztenderdként nem fog egyetlen kép sem betöltődni, amíg arra engedélyt nem adunk, a Microsoft ezáltal segítené a gyorsabb információáramlást. Az újításhoz hasonló megoldást már több másik levelező szolgáltató is alkalmaz, így öröm látni, hogy Redmond is felzárkózik lassan.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 hónapja,

Microsoft.

válasz erre

Levi87

7 hónapja,

Nem vitték túlzásba!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink