Az Nvidia szerint nevetséges az Apple TV

2015. szeptember 12.
5751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Apple alaposan felfrissítette az Apple TV-t a héten, ami új operációs rendszert, appokat, alkalmazásboltot kapott, és konzolként is képes funkcionálni.

Persze nem az Apple volt az első a piacon egy ilyen eszközzel, és ez bántja is az NVIDIA-t.

Szerintük az Apple TV gagyi, mert későn jött, gyenge és elavult. Bár az Apple-től már megszokhattuk, hogy pár év késében vannak minden téren, de amikor kijönnek valamivel akkor ezt úgy adják elő, mintha addig nem is létezett volna. No persze, ezen lehet megint vitatkozni, de az Apple rajongók és fanatikusokat ez nem nagyon érdekli. Nekik az Apple és a termékei a "minden". Lassan már úgy kell elképzelni mint egy vallást.



Többek között az NVIDIA megoldása támogatja a 4K-s felbontást és a HDMI 2.0 technológiát, de ha ez nem lenne elég a gamereknek, akkor teljesítményben is háromszor többet nyújt. A Nexus Playert és az Amazon Fire TV-t pedig egyenesen a földbe nyomja.

Azt még halkan hozzátenném, hogy az Nvidia álláspontja teljes reális. Sőt, jó marketingfogás más eszközeit pocskondiázni, főleg akkor, ha az fényévekkel jobb s talán megfizethetőbb is.
nincs még hozzászólás