Az NBC újoncai (2014/15, vígjáték/sitcom) - Bad Judge

2014. június 03.
7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Egykamerás sitcom egy bíróbőrbe bújt rosszlányról, a Tesó-tusa, A fantasztikus Burt Wonderstone és a Képtelen kampány készítőitől.

 



 

Sztori: Nincs kifogás, nincs bocsánat, vagy kompromisszum.

A laza Rebecca Wright  tudja, hogyan kell kiereszteni a gőzt, de történetesen ő Los Angeles legtökösebb és legnagyobb tiszteletnek örvendő bírónője. A tárgyalóteremben is arról híres, hogy szereti a nem hétköznapi megoldásokat, ez gyakran kiderül a kreatív módon kiszabott büntetésekből, és szókimondó stílusából is.

Saját magához azonban úgy tűnik, nem ilyen kemény. Túl sokat bulizik, és barátnőjével egy bandában játszik, ahol ő a dobos. Hímnemű rajongókban sem szenved hiányt, akik odavannak a társaságáért, és esze ágában sincs megállapodni. Azonban egy 8 éves kisfiú ? akinek a szüleit Rebecca juttatta börtönbe ? a segítségét kéri? Talán ő lehet az egyetlen, aki meg tudja szelídíteni a bíróbőrbebújt rosszlányt.

 

Főbb szerepekben: Kate Walsh (Doktor Addison, Fargo), Ardan Myrin (MADTv, A kondom el van vetve), Chris Parnell (A kondom el van vetve), John Ducey (Jonas), Mather Zickel (Dr. Csont), Tone Bell (Whitney)

 

http://www.youtube.com/watch?v=lF3vxmJsDIk

 

Premier: 2014, ősz

 
nincs még hozzászólás