Az MWC-n debütál az LG X sorozat

2016. február 16.
9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az uniformizáló megközelítéssel szembemenve az LG olyan új okostelefon-sorozatot mutat be az idei barcelonai Mobile World Congressen (MWC), amelynek tagjai egy?egy kivételes funkción keresztül nyújtanak egyedülálló felhasználói élményt, a középkategóriás készülékek között versenyképesnek számító árszínvonalon.

Ennek az X sorozatnak az első két modellje ? az X cam és az X screen ? február 22-én mutatkozik be a katalán fővárosban. Mindkét modellt olyan vásárlók számára alkották meg, akiknek nincs szükségük számtalan extra szolgáltatásra és funkcióra, viszont olyan készüléket akarnak, amely remek kamerával vagy fejlett képernyővel rendelkezik.



Az X cam dupla hátlapi kamerával száll ringbe, így az egyik legfejlettebb fotózási élményt kínálja a széles rétegeknek szánt telefonok között. Az LG letisztult 3D Bending Glass borításának köszönhetően az X cam elegáns, ívelt előlapi borítást kapott, és mindössze 5,2 mm vastagságával, hihetetlenül kényelmes kézben tartani. A többi, dobozformájú és nehezebb középkategóriás telefonnal ellentétben az X cam mindössze 118 grammot nyom.

A másik modell, a fő tulajdonságát a nevében hordozó X screen okostelefon olyan újdonsággal érkezik, amely eddig csak az LG prémium okostelefonjánál, a V10-nél volt elérhető, az ?Alvays-on? másodlagos kijelzővel. Ez a másodlagos kijelző a 4,93 colos HD In-cell fő kijelző felett kapott helyet, így az X screen használói számára gyerekjátékká válik több funkció egyidejű kezelése.



Utóbbi azt jelenti, hogy a fő kijelzőtől függetlenül működő 1,76 colos másodlagos kijelző segítségével a telefon használói könnyedén hozzáférnek a leggyakrabban használt alkalmazásaikhoz, illetve anélkül tudják bejövő hívásaikat fogadni vagy zenehallgatásba kezdeni, hogy meg kellene szakítaniuk egyéb okostelefonos tevékenységüket, például a videojátékot, filmnézést vagy online chatelést. A másodlagos kijelzőn továbbá anélkül ellenőrizhető a pontos idő, a dátum és az akkutöltöttség szintje, hogy egyáltalán be kellene kapcsolnunk a telefont. Ha ez nem lenne elég, a készülék formavilága is ütős lett, a karcsú X screent a letisztult vonalvezetése és kristálytiszta üvegszálborítása teszi igazán stílusossá.

Az LG X sorozata márciusban mutatkozik be a legfontosabb ázsiai, európai és latin-amerikai piacokon.

X cam specifikáció:

Kijelző: 5,2 colos FHD In-cell érintőképernyő
Processzor: 1,14GHz Octa-Core
Kamera: hátlap ? 13MP és 5MP / előlap ? 8MP
Memória: 2GB RAM / 16GB ROM
Akkumulátor: 2520mAh
Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
Méret: 14,5 x 73,6 x 5,2mm~6,9mm
Hálózat: LTE
Színek: titán ezüst / fehér / arany / pink arany

X screen specifikáció:

Kijelző: főképernyő ? 4,93 colos HD In-cell érintőképernyő, másodlagos ? 1,76 colos LCD (520 x 80)


Processzor: 1,2GHz Quad-Core
Kamera: hátlap ? 13MP és 5MP / előlap ? 8MP
Memória: 2GB RAM / 16GB ROM
Akkumulátor: 2300mAh
Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
Méret: 142,6 x 71,8 x 7,1mm
Hálózat: LTE
Színek: fekete / fehér / pink arany
nincs még hozzászólás