Az MSI útjára indítja az AMD Fury X grafikus kártyát

2015. június 24.
6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A GAMING grafikus kártyák világelső gyártójaként az MSI örömmel jelenti be a forradalmian új, immár rendelkezésre álló AMD Radeon R9 Fury X kártyát.

Az MSI R9 Fury X 4G-vel az MSI kínálata egy új high-end kártyával bővül a nemrégiben bevezetett és már jócskán díjazott AMD R9 és R7 300-as kártyák mellett. Az MSI R9 Fury X 4G értelemszerűen 4GB nagy sávszélességű memóriával érkezik, melynek tervezése közvetlenül az AMD Fiji XT grafikus processzorral történt a soha nem látott teljesítmény eléréséhez.  Az AMD Fury X a jövő nagy felbontású játékaihoz készült, a virtuális valósághoz, mely már felfedezésre készen áll minden rajongó számára.A kártya sokkal kisebb méretű mint a jól megszokott felsőkaregóriás grafikus kártyák, ami annyit jelent, hogy szinte mindenhez illeszkedik. Hűtése egy zártkörű folyékony hűtési megoldás, ami gyárliag benne van a dobozban, és a GPU hőmérsékletét 50 fok Celzius körül tartja egy átlagos  játékmenetnél. A hűtés házon belülre szerelhető, a hőt közvetlenül kifelé fújja ezért egy kiváló  minőségű 120mm ventillátor felel a csendes üzemelésért.

Minden lenyűgöző technikai bravúron túl, az MSI R9 Fury X 4G villogó LED-ekkel rendelkezik a kártya oldalán. Némelyik csak a vadító megjelenésért, míg mások a GPU intenzitását jelzik.

Teljesítmény felügyelet az MSI Afterburner által
Amikor tuningolás közben az MSI exkluzív Afterburner segédprogramját használják a játékosok ellenőrizni tudják az MSI R9 Fury X 4G magjának az órajeleit a jobb teljesítmény érdekében, a legújabb játékokhoz. A Fury X a GPU hőmérsékletét szabályozó ventillátorsebesség állítóval is rendelkezik, így optimális akusztikai teljesítméynt is nyújt. Az MSI Afterburner támogatja a video rögzítésre is alkalmas Predator elemet, továbbá akár okostelefonnal is felügyelheti ls ellenőrizheti a grafiku skártyáját a számítógépében. A Kombustor tesztelő eszköz az MSI Afterburneren belül egy nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki a lehető legtöbbet hozná ki grafikus kártyájából.
Műszaki adatok:


Name
MSI R9 Fury X


GPU
AMD Radeon? R9 Fury X


Processors
4096 Units


Base Clock / Boost Clock
1050 MHz


Memory Size / Type
4GB / HBM


Speed / Bus
1000 MHz / 4096 bit HBM


Outputs
HDMI, 3x DisplayPort


Power Consumption
350 W


Dimensions Card
195 x 115 x 39 mm


Dimensions Cooler
153 x 118 x 64 mm


nincs még hozzászólás