Az MSI bejelenti az új ECO Sorozatú alaplapokat

2014. július 18.
4691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
Úttörő energiatakarékos alaplapok kompromisszumok nélkül

Az MSI, mint a világ vezető alaplap technológiájának gyártója, büszkén jelenti az úttörő új Intel alapú ECO sorozatú alaplapjait.

Az MSI ECO sorozatú alaplapok a számítástechnikai találékonyság csúcsát jelentik a forradalmi PCB és szoftver tervezéssel, kevesebbet fogyasztva egy villanykörténél! 3 új modell kerül bemutatásra: MSI H97M ECO, B85M ECO és H81M ECO alaplapok. Az MSI új ECO sorozatú alaplapok páratlan hatékonyságot kínálnak, akár 40%-kal energiahatékonyabbak, miközben 100%-os teljesítményt nyújtanak és 100%-ban kompetibilisak az összes 4. generációs Intel CPU-val és a nagysebességű DDR3-as memóriákkal. Megbízható Gigabit LAN az Intel?-től, SATA 6Gb/s és USB 3.0 biztosítja a gyors tárolási lehetőséget és sokkal többet annál, az MSI ECO sorozatú alaplapok funkciók széles választékával rendelkeznek. A Guard-Pro és a Military Class 4 biztosítják az összes szükséges stabilitást, gondosan kiválasztott és alaposan tesztelt alkaltrészekkel és anyagokkal. Az MSI új ECO sorozatú alaplapjai az Intel? 4. generációs Core processzoraival példátlan hatékonyságot érnek el, a lehetú legjobban teljesítenek, sok-sok funkcióval rendelkeznek függetlenül attól, melyik modellt választja. Az MSI ECO sorozat tökéletes megoldás adatközpontok, valamint rendszerintegrátorok részére.40% energiamegtakarítás

Az MSI ECO sorozatú alaplapok a következő lépés az energiatakarékosságban, elérve az akár 40%-ot. Az ECO Tech Design egy úttörő hardveres megoldás, az egy villanykörténél kevesebb energiafogyasztás elérése érdekében! Mindezt a teljesen új, forradalmi energiatakarékos PCB tervezés tette lehetővé. A NYÁK tervezése hardver alapú vezérlés, levágva az összes alaplapi energiafogyasztót, mint az USB és SATA port, míg más megoldással táplálva őket, minimális, a működéshez szükséges alaplapi áram ellátással. A hardverek ellenőrzése alaplapi felügyelettel lehetővé teszi az irányításukat is készenléti üzemmódban.

100% teljesítmény

Az ECO sorozat forradalmi NYÁK tervezése megőrzi az optimális teljesítményt, mindeközben energiát takarít meg. Más energiatakarékos opciók nagyon befolyásolják a teljesítményt, mert áramcsökkentéssel csökkennek az órajelek is. az MSI ECO sorozatú alaplapok képesek a 100%-os teljesítményre, akármilyen energiatakarékos üzemmódban is működnek az adott pillanatban.

100% kompatibilitás

Nem kell aggódni a kompatibilitás kapcsán. Míg mások a nagy TDP processzorokat kizárva tudnak csak energiát megtakarítani, az MSI ECO sorozatú alaplapok támogatják az összes Intel? 4. generációs Core?, Pentium? és Celeron? processzort. Az energiatakarékos természetüknél fogva az MSI ECO sorozatú alaplapok optimizálva vannak az Intel? S és T sorozatú energiatakarékos processzoraival is. Nagy sebességű DDR3-as memóriákat is támogatva egy- és kétcsatornás üzemmódban is. 

ECO Center Pro

Az ECO Center Pro egy forradalmian új alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsolja a készülék ház ventillátorait, LED-jeit, PCI csatlakozóját, LAN portot, audio és video portokat, erőssen csökkentve ezek áramfelvételét. A további kényelem az ECO Center Pro 3 előre beállított üzemmódjaiban rejlik. Ezek segítségével könnyen testreszabhatunk ECO, Lounge és Szerver üzemmódokat. Mindezek bekapcsolásával 40% energiatakarékosság érhető el az ECO Center Pro segítségével. Az MSI összes nem-ECO sorozatú alaplapjához is kínálja az ECO Power-t, ami 29%-os megtakarítást jelent.

ECO gomb

Hatékonyság szabályozva. Az MSI ECO sorozatú alaplapoknál egy ECO gomb helyezkedik el magán a lapon, ill. a BIOS-ban. A gomb megnyomásával töltse be az alapértelmezett ECO üzemmódot, és elkezdhet energiát megtakarítani, miközben engedélyezi a legyakrabban használt funkciókat.

Megbízható és gyors Ethernet Intel? Gigabit LAN-nal

AIntel? Gigabit LAN hálózattal állandó kapcsolatban. Az MSI ECO Series alaplapok Intel? Gigabit LAN-nal rendelkeznek, stabil és gyors hálózati kapcsolatot valami alacsony CPU használatra optimalizálva.

Stabil és nagyon hatékony: Military Class 4 és Guard-Pro

Az MSI Guard-Pro a következő lépés az alaplap stabilitásának optimalizálásában, fejlett védelmi szinttel és csökkentett energiafogyazstással felvértezve. A speciálisan kialakított áramköri védelem segít megvédeni az MSI alaplapot a CPU túlmelegedése ellen, az USB eszközöket a rövidzárlat ellen, ESD védelem és EMI védelem csökkentik az interferenciát és zavarokat a felület növelésével. Nedvesség és hőmérsékletvédelem hozza a PCB minőség szintjét, míg a Military Class 4 szabvány garantálja a kondenzátorok (Dark Caps, SFC és Dark Chokes) ill. fojtótekercsek magasabb energiahatékonyságát ls stabilitását. Hála a tanúsítványnak sokkal jobb stabilitás és szélsőséges körülmények sem ártanak az MSI ECO sorozatú alaplapoknak.
nincs még hozzászólás