Az MSI bejelenti a fekete-fehér X99S SLI Krait Edition alaplapot

2015. január 09.
5021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az MSI mint a világ vezető alaplap technológia gyártója, büszkén jelenti be az X99S SLI Krait Edition alaplapját.

Bemutatkozik az újonnan tervezett teljesen fekete-fehér alaplap mindazoknak, akik valami mást keresnek az eddigiekhez képest.

Az új MSI X99S Krait Edition nem csak egy jól megtervezett, dizájnos fekete-fehér alaplap, de teljes arzenállal rendelkezik funkciók és fejlesztések terén. Így pl. a megbízható és gyors Intel? Gigabit LAN együtt az Nvidia? SLI? és AMD CrossFire? támogatással több grafikus kártya egyidejű használatát biztosítja. A tökéletes hangzásért az Audio Boost és annak további audió funkciói felelnek. Az alaplapi M.2 a sebességfelelős az akár 32Gb/s értékével, gondoskodva a arról, hogy a felhasználók minél jobban élvezzék a villámgyors rendszer- és alkalmazásindítást, legyen az játék, film, vagy bármi egyéb. A SATA Expressz csatlakozó úgyszintén rendelkezésre áll. A Guard-Pro és Military Class 4 biztosítják a stabilitást gondosan kiválasztott és alaposan letesztelt alkatrészek és anyagok terén.



Az X99S SLI Krait Edition alaplap tökéletesen megfelel azoknak, akik valami különlegesre vágynak mind tervezés úgy dizájn szempontjából, funkciók és teljesítmény terén is egyaránt.

Audio Boost, még jobb hangminőség

Az Audio Boost és a Krait találkozása. Az Audio Boost biztosítja a legmagasabb hangminőséget, így a felhasználók kristálytiszta hangzást élvezhetnek játék közben. Mivel a teljes audio kapcsolási séma szigetelve van a többi eszköztől, így az interferencia kizárt és sokkal nagyobb audio stabilitás biztosított. A beépített 600? fejhallgató erősítő tökéletesen alkalmas a stúdió minőségű hagok kibocsátására, ezáltal lenyűgöző hangminőséget szállítva a számítógépnek. Az arany audio csatlakozók továbbá biztosítják a tiszta audió jeleket, EMI árnyékolt audio codec, magas minőségű audio kondenzátorok és továbbiak garantálják a lehető legjobb hangélményt az Audio Boost-on keresztül.

Több grafikus kártyára optimalizálva

Az MSI X99S SLI Krait Edition alaplap támogatja a Quad SLI?-t és a négy darab PCI Express 3.0 kártyaícsatlakozásához tökéletesen igazodik, elegendő helyet biztosítva az optimális légáramlásnak, több grafikus kártya egyidejű használatánál is. Így nem kell aggódnia a PC tlúlmelegedéséért, miközben a legjobb létező grafika köszön vissza a monitorról Nvidia? SLI ? vagy AMD CrossFire ? játék beállításnál.

Következő generációs tárolás, SATA Express és Turbo M.2

Élvezze a villámgyors rendszerindításkor az operációs rendszer őrülten gyors betöltését és az alkalmazások, valamint játékok hihetetlen sebességű startját az MSI X99 alaplapon, a következő generációs, nagy sebességű tárolás révén Turbo M.2 és STAT Express segítségével. A Turbo M.2 a 10Gb/s sebességű M.2 utóda, mely 3x több teljesítményt ígér, akár 32 Gb/s, Gen3 x4 használva. Az M.2 kisméretű, 3 különböző profillal kompatibilis és illeszkedik a legtöbb tárolási megoldáshoz. Az összes új generációs Intel? alapú MSI alaplap Turbo M.2 tároló kompatibilis.

Amikor a nyers erő kiteljesíti a családot

A Z97S SLI Krait Edition alaplap már hírnevet szerzett a modderek körében szerte a világon. Az X99S SLI Krait Edition alaplap folytatja a fekete-fehér vérvonalat és még lenyűgözőbb a masszív megjelenésével. Most bemutatkozik a még inkább fekete-fehér külsőjével, több funkcióval, 12 fázisú PWM meghajtással és még nagyobb hűtőfelületekkel rendelkezve, az X99S SLI Krait Edition alaplap tökéletes példa arra, ahol a nyers erő kiteljesíti a családot. Mindez a kiváló MSI X99S SLI Krait Edition alaplapot előtérbe helyezi az átlag felhasználók- és játékosokon kívül még a modderek körében is.

Stabil és nagyon hatékony; Military Class 4 és Guard-Pro

Az MSI Guard-Pro a következő lépés az alaplapok stabilitása tekintetében, fejlett védelmi szint és csökkentett energiafogyasztás jellemzi. Az Eco Power csökkenti az energiafogyasztást az alaplapoknál akár 29%-al. Áramköri védelem, ESD védelem és az EMI védelem, mind-mind csökkentik az interferenciát és fennakadásokat a fedélzeti alkatrészeken. Nedvesség- és hőmésékletvédelem emeli magas szintre a Mility Class 4 szabványt, a Dark Caps, SFC (kondenzátorok) és Dark chokes (fojtótekercsek) nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak, továbbá hála a Military Grade tanúsítványnak sokkal jobb stabilitással is rendelkeznek, akár extrém körülmények között is.
nincs még hozzászólás