Az LG szállíthatja az iPhone 8 arcfelismerő kameráját

2017. május 15.
3.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple kapcsán már hónapok óta rendkívül izgalmas témát szolgáltatnak az idén bemutatkozó új okostelefonok, melyekről hivatalos információ még egyáltalán nem érkezett, így mindenféle hír tulajdonképpen csak pletyka.

Még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy a szokásos "kisebb" frissítés, vagyis az iPhone 7S és 7S Plus mellé valóban kapunk e iPhone 8-at vagy esetleg a kisebb lépést elhagyva rögtön egy új generációval rukkolnak majd elő. A megbízhatóbb forrásokból érkező hírek alapján azonban már néhány dolog körvonalazódik, mint például az, hogy a hajlított kijelzőket a Samsung szolgáltathatja majd, ami abszolút hihető, hiszen a dél-koreai óriás ezen a téren jelenleg piacvezető.

Nemrég azonban egy másik dél-koreai óriással kapcsolták össze az amerikai céget, méghozzá az LG-vel. Az új iPhone-ok egyik újítása ugyanis a 3D-s arcfelismerés lehet, melyhez állítólag az LG Innotek szállítja majd az előlapi kamerát. Az együttműködés nem új-keletű, hiszen az iPhone 7 Plus dupla hátsó kameráját is ők szállítják.
2 hozzászólás

Porthos

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Jó ötlet. 7 Plus kamera bitang lett!

válasz erre

technomancer

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Egy Sony azért jobb lenne de adjunk neki egy esélyt.

válasz erre