Az LG készítheti a Google Pixel XL 2-t

2017. június 14.
3.5661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google tavaly egy nagy lépésre szánt el magát az okostelefonok piacán, nevet cseréltek és kategóriát is váltottak, hiszen a Pixel szériába tartozó mobilok már egyértelműen a legfelsőbb szegmensben versenyeznek és ezt az árazásuk is jól tükrözi.

Az amerikai vállalat jó szokásához híven vélhetően a harmadik negyedévben mutatja majd be a következő generációt, mely nem okozna nagy meglepetést azzal, ha Pixel 2 és Pixel XL 2 néven érkezne meg. Állítólag külsőleg igazodnak az idei trendekhez, nyújtott kijelzőt és természetesen csúcs hardvert kapnak a mobilok, illetve az sem kizárt, hogy legalább az XL 2 hátulján két kameramodul lapul majd.

Azt azonban még nem tudni, hogy a vállalat mely partnere gyártja a készülékeket, de jelentkező bőven akad. Eddig a HTC tűnt ismét befutónak, de nemrég több jel is arra utalt, hogy az XL 2-t az LG készítheti, míg ha a mostaninál nagyobb különbséget terveznek a kisebb és a nagyobb modell közé, akkor a sima Pixel 2 akár megmaradhat a HTC-nek.

A Pixel XL 2 LG-s hátterét egyébként bug jelentésből szűrték ki, melyet az "Android > Partner > External > LGE > Taimen > power" szekcióba helyeztek át. A Taimen a következő Pixel készülékek egyik kódneve, az LGE partner pedig az LG Electronics.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Megint erőre kap az LG ha ez bejön.

válasz erre

technomancer

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Kíváncsian várom már az új kütyüt.

válasz erre

TEchie

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Mindig is jó partnerek voltak, az LG amúgy is megbízható, jó gyártó.

válasz erre

Harder

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Akkor az LG megint kap egy nagy esélyt a Google-től.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink