Az LG G Flex is Európába érkezik

2014. január 21.
7101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Alig egy hét telt el azóta, hogy a Motorola a hivatalos blogjában közzétette, hogy a Moto X Európába érkezik, az LG G Flex-ről is hasonló hírek kerültek publikálásra.

A koreai gyártó legújabb zászlóshajója, mely az első hajlított kijelzővel rendelkező mobil volt a piacon, egyelőre csak cég székhelyéül szolgáló országban, illetve néhány ázsiai országban volt kapható, de az idei CES-t követően Észak Amerikában is megkezdődik a forgalmazása e hónap végén.

Az amerikai premiert követően februártól az öreg kontinensen is egyre több országban és üzletben futhatunk majd össze a G Flex-szel, hiszen a vállalat közel 20 országban tervezi elérhetővé tenni mobilját. Kezdetben az Egyesült Királyság, Németország, Svédország, Franciaország, Olaszország és Ausztria hatos lakói örülhetnek a hajlított kijelzővel rendelkező LG-nek. Árról egyelőre nem esett szó, de valószínűleg nem a legolcsóbbak táborát fogja erősíteni, hiszen Amerikában 300 dollárért lehet elhozni előfizetéssel, ami az ottani szolgáltatóknál is elég magasnak mondható.

Ha valaki nem lenne tisztában az LG G Flex erősségeivel, az Android Authority kollégáinak jóvoltából van egy komplett bemutatónk is.

[embedvideo id="i6G-7ZlYqm8" website="youtube"]

 
nincs még hozzászólás