Az LG a G4-el kezdi az Android 6.0 frissitést

2015. október 24.
6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az LG G4 okostelefonja az első készülék a világon, mely frissíthető az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy az új rendszer minél előbb elérhetővé váljon a csúcskészülék tulajdonosok számára. A Marshmallow operációs rendszer az év utolsó negyedévében érkezik Magyarországra is.A legújabb Android operációs rendszer számos olyan funkciót kínál, melyek célja a felhasználói élmény fokozása, mint például az alábbiak.

Beállítások, melyekkel egyszerűen kontrollálhatjuk, hogy az alkalmazások milyen adatainkhoz férnek hozzá. Nemcsak a telepítés során, hanem bármikor később is.
Visszatért a néma funkció a hang és a rezgés mód mellett, valamint megújult a ?Ne zavarjon? mód, amely ütemezést és még részletesebb beállításokat kínál a különböző hangok és rezgések automatikus némításához.
?Szundi mód?, mely minden háttérben futó alkalmazást bezár, amikor nincs használatban a készülék, ezzel jelentősen meghosszabbítva az üzemidőt.

?Szoros együttműködésben a Google-lel az LG az összes vetélytársát megelőzve frissíti Android 6.0-ra G4 csúcskészülékét? ? mondta el Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke és marketingkommunikációs vezetője. ?Bár a sebesség nem az egyetlen fokmérője a nagyszerű szolgáltatásoknak, mégis fontos gesztus ez az LG tulajdonosok felé, mely mutatja, hogy meglévő ügyfeleink a legfontosabbak számunkra.?
Az Android M frissítés ütemezésének részleteit a különböző készülékekkel kapcsolatban piaconként jelentik be.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink