Az iPhone X arcfeloldó megoldása a legpontosabb

2017. december 11.
6.6341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Macrumors csapata egy rövid, de igazán tartalmas videót osztott meg a Youtube csatornáján, amelyben a szkeptikusoknak bizonyítják be, hogy az iPhone X arcfeloldója a legpontosabb jelenleg.

A jubileumi iPhone egyértelműen a legnagyobb innovációja a FaceID, amely a TouchID-t hivatott leváltani, és amely körülbelül 1,5-2 év előnyt biztosíthat a jelenlegi Androidos megoldásokkal szemben az Apple-nek.

Ennek ellenére a Google platformján is vannak próbálkozások, sőt a OnePlus 5T esetében sebességben jobb megoldás is a piacra került, de a Samsung is riválisa lehet az Apple-nek ezen a téren, de a technológiát tekintve az X verhetetlen jelen pillaantban.

Az ok egyszerű: az iPhone X TrueDepth kameráját és szoftverét tekintve annyira összetett, hogy a végeredmény még rossz látási viszonyok közt is felismeri az arcunkat, ami a feloldáshoz kell, míg az Androidos megoldások egyelőre a normál előlapi kamerájukat használják, így csak sebességben, jó látási viszonyok közt tudják felvenni a versenyt a konkurenciával.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Meglepő lett volna ha a Macrumors nem hozza ki győztesnek de egyébként is egyértelmű a dolog. Amíg egy S8 feloldható nyomtatott 2D-s képpel, addig ez egy vicc.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nem kell ezt méregetni, ez teljesen egyértelmű még annak is aki nem iPhone párti.

válasz erre