Az iPhone üzemidején fejlesztene az Apple

2016. december 19.
3.6901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán minden évben megkapjuk a kellő hardveres frissítéseket, a gyártók vagy a saját fejlesztésű újdonságaikkal vagy a Snapdragon-Mediatek páros új fejlesztésének egyikével erőben mindig előre tudnak lépni.

Mindehhez társulnak az egyre nagyobb felbontású és jobb minőségű kijelzőt és a hardveres erősséget egyre jobbak kiaknázó játékok, applikációk. Az elmúlt években egy igazán égető kérdés maradt válasz nélkül a gyártók részéről, ez pedig nem más, mint az üzemidő.

Az egyre többrétűbb felhasználás miatt a legtöbb mobilt a nap végén töltőre kell tennünk, ha biztonságosan el akarunk másnap indulni. Valószínűleg az Apple is tudja ezt, hiszen az iPhone sem bírja tovább a riválisainál, a jövőben pedig még többet szeretnének tenni azért, hogy ez megváltozzon.

Nemrég új álláshirdetéseket adtak fel, melyekben az akkumulátor-fejlesztési területre keresnek új embereket. A lithium-ion megoldások fejlesztése, tesztelése és az energiafogyasztással kapcsolatos munkálatok szerepelnek a leírásban. Reméljük hamar munkába állnak az új emberek és nagyot lendül előre ez a terület.
3 hozzászólás

Tommy

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

így közel tíz év után nem rossz ötlet foglalkozni vele... röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Észbe kaptak. Ja nem. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 10 hónapja és 24 napja

Jééééé, rájöttek hogy ez gond? röhögő smiley

válasz erre