Az iPhone és az iPad tehetne ki egy MacBook-ot a jövőben

2017. március 24.
4.1081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple jó néhányszor előállt már valamilyen furcsa megoldással, sokszor ugyan nem az elsők, de ugyancsak sokszor az első "jók", ezt pedig a jövőben akár egy más ismert, mégsem tökéletes területen mutathatják meg ismét.

A Windows-t futtató 2 az 1-ben gépeket már mindenki ismeri, az ASUS pedig már olyat is csinált, hogy a mobilt egy tabletbe dokkolhatjuk. Nemrég felbukkant egy nagyjából fél éve beadott szabadalmuk, mely előrevetítheti azt, hogy miként is áll össze a tökéletes Apple ökoszisztéma.

A képek alapján ugyanis az iPhone lehetne a trackpad, a kijelző helyére pedig mehetne egy iPad, míg a MacBook csak egy "váz" lenne a dologban. Az is lehet, hogy külön-külön többféle opciót kínálnának mondjuk egy jobb kijelzővel és erősebb hardverrel szerelt vázat az iPhone mellé és egy gyengébb hardverrel szerelt olcsóbb megoldást az iPad mellé.

Persze közel sem biztos, hogy a szabadalomban említett fejlesztések egyszer tényleg meg fognak valósulni, de az érintőképernyő tavalyi bevezetését akár egy előjátéknak is felfoghatjuk.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Wow de érdekes koncepció.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Érdekes elképzelés de nehezen tudom elhinni hogy ezt komolyan gondolja az Apple...

válasz erre

Fikarc

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Uhh ez még koncepciónak is rossz.. wtf smiley

válasz erre