Az iPhone 8 után trillió dolláros céggé válhat az Apple

2017. május 10.
4.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A CNBC munkatársai által nyilvánosságra hozott legfrissebb elemzések szerint az Apple lehet a világon az első olyan cég, amelynek piaci értéke elérheti majd az 1 trillió dolláros álomhatárt, ami nem lenne meglepő azok után, hogy a cég már most 800 milliárd dolláros értéket képvisel.

Ez utóbbi is rekordnak tekinthető, hiszen ezt korábban még egyetlen vállalatnak sem sikerült elérnie, sőt mi több, miután az Apple ezt aktuális pénzügyi jelentésében bejelentette, az elemzők még tovább növelték részvényeik árát - jelenleg 202 dolláron áll az árfolyam -, ami azt jelenti Brian White, a Drexel Hamilton spekulánsa szerint, hogy az iPhone 8 megjelenésével a cég lehet a történelem első trillió dolláros vállalata.

Habár azt gondolhatnánk, hogy az Apple vezetése ujjong örömében, azonban Tim Cook egy interjúban elmondta, hogy őt teljesen hidegen hagyja a tőzsdei szereplésük, a cél ugyanis, hogy vásárlóik elégedettek legyenek, ehhez pedig hosszútávon szeretnének gondolkodni.
5 hozzászólás

inkognito

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Jézus mária! meglepett smiley ezt még kimondani is sok...

válasz erre

VDemon

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Úristen mi pénz mozog ennél a cégnél...

válasz erre

technomancer

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Az nagyon kemény. meglepett smiley Történelmi esemény bakker.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Felfoghatatlan pénz.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Te jó ég! meglepett smiley Magyarország államadósságát röhögve rendeznék párszor belőle és még apró is maradna. röhögő smiley

válasz erre