Az iPhone 7 helyett a Google Pixel lehet a Note 7-botrány nyertese?

2016. október 19.
2.1771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes felmérést hozott nyilvánosságra a napokban a Branding Brand csapata, akik több mint ezer amerikai Samsung felhasználót kérdeztek meg 18 és 65 éves kor között azzal kapcsolatban, hogy milyen készülékre szeretnének váltani - ha váltanak egyáltalán - a Note 7 után, illetve a hozzá kapcsolódó botrányból kifolyólag.

A válaszokból kiderült, hogy a felhasználók 30 százaléka biztosan megmarad a márkánál, és legalább ugyanennyien állították azt, hogy inkább iPhone-t szeretnének maguknak, ami azért érdekes, mert az iPhone 7 piacra kerülése előtt ez némileg magasabb, még 34 százalékos arány volt.

Ami azonban igazán meglepő, hogy míg a megkérdezettek 62 százaléka megmarad az Androidnál, addig 8 százalékuk határozottan kijelentette, hogy a hamarosan érkező Google Pixel okostelefonok valamelyikére szeretne váltani. Ebből persze még nem lehetne messzemenő és határozott következtetéseket levonni, de úgy tűnik, hogy Amerikában a Google Pixel készülékek lehetnek a Note 7 botrány egyik nyertesei.

Érdekesség, hogy az elemzők egészen más eredményekre számítanak, a KGI Securities-nél dolgozó Ming-Chi Kuo szerint ugyanis a Note 7 tulajdonosoknak inkább a fele válthat iPhone 7-re, ami számokban kifejezve azt jelentheti, hogy a 12 millió felhasználóból 5-7 millióan dönthetnek az Apple masinája mellett.
3 hozzászólás

Harder

8 éve, 1 hónapja

Azért elég sokan maradnak Samsungosok így is, nem akkora a baj... mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja

Óriási különbség van e között és a Note7 között, aki erre cserél annak nem is volt igénye a Note7-re szerintem, csak a hype miatt vette.

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja

Na neeeeee. Valakinek tetszik ez a ****? röhögő smiley

válasz erre