Az iPhone 6-tól is elmaradnak az iPhone 8 előrendelései

2017. szeptember 24.
3.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb elemzés látott napvilágot az iPhone 8 előrendelési adatai kapcsán, ezúttal Jun Zhang, a Rosenblatt spekulánsának tollából, aki néhány bolt hivatalos adatait használta fel ahhoz, hogy átfogó eredményekkel szolgáljon.
Advertisement

Jun a The Wall Street elemzőivel teljes egyetértésben ugyanis arra jutott az adatok alapján, hogy az iPhone 8 az előrendelések tekintetében elmaradt közvetlen elődeitől, így még az iPhone 6-ot és az iPhone 7-et sem sikerült megközelítenie ezen a téren, aminek az oka messze nem az, hogy nem érdekelné az embereket az Apple terméke.

Éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem tűntek el az iPhone-rajongók a közelmúltban, csupán az Apple magának állított konkurenciát, ergo mindenki az iPhone X megjelenésére vár, az elemzők szerint ugyanis rengetegen csak azután akarnak majd dönteni a vásárlás mellett, amint mindkét okostelefon megjelent a piacon, illetve már határozottan arra fáj a foguk..

Az elemző egyébiránt főként kínai forrásokat vizsgált a fentiek kijelentéséhez, így például a JD internetes áruházban három nap alatt 1,5 millió előrendelést adtak le - szemben az iPhone 7-re ugyanennyi idő alatt bejött 3,5 millióval -, de a China Mobile is csak 1 millió körüli elővásárlási szándékot kapott az iPhone 8-ra, miközben az előző generációra 2,5-et, az iPhone 6-ra pedig 3,5 milliót.
5 hozzászólás

Levi87

7 éve, 15 napja

Hát ez ciki.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 15 napja

Az biztos hogy óriási tökönlövést csináltak maguknak, de sokkal nagyobb probléma hogy soká lesz még kapható az X, és akkor sem lesz belőle elég. Nem volt ügyes lépés.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 15 napja

Azért Kínában lehet az is az oka, hogy sok márka megerősödött az utóbbi években. Ők nem biztos, hogy az X-re várnának. A Huawei, Oppo/Vivo, Xiaomi és még pár márka, ami ott gyakran jobban teljesít, mint az Apple vagy Samsung.
Kerestem is gyors valamit, hogy igazam legyen. röhögő smiley


válasz erre

technomancer

7 éve, 15 napja

Erre azért ők sem számítottak szerintem.

válasz erre

Harder

7 éve, 15 napja

Hát ez elég nagy szívás! meglepett smiley

válasz erre