Az iPad-ek is megkapják a FaceID-t

2017. október 10.
2.7891
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple nagyon felkavarta az állóvizet a TouchID mentes mobiljával, pontosabban a FaceID és a hozzá tartozó szoftver megalkotásával, ugyanis az elemzők gondolatai a még el sem érhető újdonság körül cikáznak, sorra jönnek elő jóslataikkal.

Ezen jóslatok közül az egyik, hogy a FaceID hamarosan bevezetésre kerül majd az Apple táblagépein is, az iPad-eken. Valljuk be, ez azért várható, tehát nem kell merész feltételezésekbe bocsátkoznunk, de a kiegészítő gondolatmenet, miszerint mi lesz a TouchID sorsa, már érdekesebb kérdés.

Egyes feltételezések szerint van rá esély, hogy idővel az iPad és az iPad Pro modellek is elhagyják majd ezt a technológiát, de a KGI elemzője, Ming Chi-Kuo szerint sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy párhuzamosan lesz jelen a két megoldás.

Úgy véli, hogy a tableteknél nem jelent akkora problémát a káva jelenléte, mint azt a jelenlegi mobiltrendeknél megszokhattuk, így kvázi a FaceID és a TouchID, mint biometrikus biztonsági funkció egyidejűleg lesz majd megtalálható itt.
3 hozzászólás

TEchie

1 éve, 10 napja

Egyértelmű evolúció. Ezért fejlesztették ki.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 11 napja

Várható volt, nem kell ehhez elemzőnek lenni.

válasz erre

betyár

1 éve, 11 napja

Ebben van valami.

válasz erre