Az Intel fejese szerint ők vezetik a piacot, az AMD már csak a visszapillantó tükörben van

2022. január 18.
63.0521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pat Gelsinger, az Intel vezérigazgatója még nem olyan régóta tölti be ezt a pozíciót, de máris olyanokat nyilatkozik, amire az egész sajtó felfigyelt egy csapásra, lévén igencsak megosztó véleményt mondott.
 

Gelsinger egy videót tett közzé, amelyben visszatekint 2021-re és annak számos megpróbáltatására. Számos témát érintett, köztük az Intel Alder Lake CPU-kat és azok sikerét, de még arra is szakított időt, hogy az AMD-be egy kicsit beletaposson. Gelsinger pontosan így szólt:

Az AMD már csak a visszapillantó tükörben van az ügyfelek szemében, és soha többé nem lesznek a szélvédőn. Mi vezetjük a piacot.


Egészen biztos, hogy hamarosan erre lesz valami válasza az AMD-nek, illetve értelemszerűen ez a kijelentés a közönség köreiben is hatalmas hullámokat vert.
6 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Megint elszállt a ló egy kissé velük, de most már villantani is kéne valamit mert például az Apple Silicon chipek úgy állva hagyták őket hogy kb egy évtizedes lemaradásban vannak. Szóval nem tudom hogy ennyire hülyék, vagy csak hitegetnek (saját magukat is), vagy konkrétan nem látnak rá a piacra?

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem hiszem ,hogy az AMD túlzottan reagálni akar erre, de ha mégis megteszik, akkor valószínűleg diplomatikus válasz lesz. Sosem hallottam, hogy Lisa Su beszólt volna az Intelnek, épp ellenkezőleg...

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ugye ez ugyanaz az Intel, akinek az elmúlt tíz évben alig fejlődtek a processzorai, és azokat is vissza kellett húzni, mert egy rakat sebezhetőséget hagyatk benne?

válasz erre

somogyiandras

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ja, meg ott az Apple M1-es családja, amire még mindig nincs értelmes alternatívájuk. Mire talán lesz valami, addigra már az Apple a többedig generációnál fog járni, ha nem veti őket nagyon vissza a vezető mérnökük át/vissza csábítása az Intelhez.

válasz erre

Harder

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kicsit nagy az arc már megint.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ahhhaaaaa okkééééééé.... Majd meglátjuk szerintem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink