Az ingyen licenccel rendelkező ügyfelekre is gondol a Spotify

2018. április 11.
3.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Bloomberg értesülései szerint, a Spotify a közeljövőben változtat a szoftver felhasználási lehetőségein, ami elsődlegesen nem az előfizetőknek lesz jobb, ugyanis elég sok kritikát kapott az utóbbi időszakban a szolgáltató, mondván ellehetetleníti a másik felet.

A frissítés hatására a felhasználók egyszerűbben hozzáférhetnek majd a lejátszási listáikhoz, gyorsabbá válik a mozgás az applikáción belül és elméletben nagyobb szabadságot biztosít majd számunkra a lejátszás manipulálása terén.

Persze minden éremnek két oldala van, így a Spotify jelen pillanatban majd a mobil appot részesíti a fenti újításokkal előnyben, kérdés, hogy az asztali és a webes alkalmazás mennyire fog ehhez alkalmazkodni.

Ennek ellenére várjuk a patch-et, ugyanis akik nem fizettek elő a szolgáltatásra, azok egy lejátszási listán belül csak egyetlen számot választhattak ki, ami után már nem igen tudtak változtatni a sorrenden, maximum egy random ugrás volt engedélyezve.
2 hozzászólás

Harder

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Engem csak az idegesít az ingyenesben hogy mobilon össze vissza ugrálnak a számok.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Sokat használtam fizetősként az appot, de ingyenesként csak PC-n használok Spotify-t. Telón elindítok egy albumot, akkor arról lejátszik két véletlenszerű számot, majd a harmadik már valami ismeretlen szutyok. Rövidebb lejátszási lista is ilyen. Reklámozzanak nyugodtan az ingyenes appban, de ne váltson már zenét, így értelmetlen. Ennyi erővel hallgatok rádiót.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink