Az ingyen licenccel rendelkező ügyfelekre is gondol a Spotify

2018. április 11.
4.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Bloomberg értesülései szerint, a Spotify a közeljövőben változtat a szoftver felhasználási lehetőségein, ami elsődlegesen nem az előfizetőknek lesz jobb, ugyanis elég sok kritikát kapott az utóbbi időszakban a szolgáltató, mondván ellehetetleníti a másik felet.

A frissítés hatására a felhasználók egyszerűbben hozzáférhetnek majd a lejátszási listáikhoz, gyorsabbá válik a mozgás az applikáción belül és elméletben nagyobb szabadságot biztosít majd számunkra a lejátszás manipulálása terén.

Persze minden éremnek két oldala van, így a Spotify jelen pillanatban majd a mobil appot részesíti a fenti újításokkal előnyben, kérdés, hogy az asztali és a webes alkalmazás mennyire fog ehhez alkalmazkodni.

Ennek ellenére várjuk a patch-et, ugyanis akik nem fizettek elő a szolgáltatásra, azok egy lejátszási listán belül csak egyetlen számot választhattak ki, ami után már nem igen tudtak változtatni a sorrenden, maximum egy random ugrás volt engedélyezve.
Bloomberg értesülései szerint, a Spotify a közeljövőben változtat a szoftver felhasználási lehetőségein, ami elsődlegesen nem az előfizetőknek lesz jobb, ugyanis elég sok kritikát kapott az utóbbi időszakban a szolgáltató, mondván ellehetetleníti a másik felet.'>
2 hozzászólás

Harder

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

Engem csak az idegesít az ingyenesben hogy mobilon össze vissza ugrálnak a számok.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

Sokat használtam fizetősként az appot, de ingyenesként csak PC-n használok Spotify-t. Telón elindítok egy albumot, akkor arról lejátszik két véletlenszerű számot, majd a harmadik már valami ismeretlen szutyok. Rövidebb lejátszási lista is ilyen. Reklámozzanak nyugodtan az ingyenes appban, de ne váltson már zenét, így értelmetlen. Ennyi erővel hallgatok rádiót.

válasz erre