Az igazi munkás okostelefon - Quechua

2013. december 03.
1.2671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Quechua által most bejelentett vadonatúj okostelefon viszont minden további nélkül elviseli a véletlen leejtéseket, a fröccsenő vizet, az erős porterhelés melletti használatot, a sarat, a hőséget, a fagyot és persze a havat is.
 

Az Archos által kifejlesztett újdonság előlapját egy remek 5 colos érintőkijelző uralja, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy négymagos 1,2 GHz-es processzor gondoskodik.


A hivatalos IP54 minősítéssel rendelkező készülék 1 GB RAM-mal van felvértezve és Android 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszert futtat. A hátoldali kamera 5 megapixeles felbontású, ezenkívül pedig említést érdemel még a 4 GB integrált flashmemória, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, a 3500 mAh kapacitású akkumulátor, illetve a mintegy 22 órás beszélgetési idő.  A Quechua strapabíró okostelefonja 230 eurós, vagyis átszámítva mintegy 70 ezer forintos áron debütál a kereskedelmi forgalomban. A készülék ilyen tulajdonságokkal nem csak az irodákba, de a keményen terepen is megállja a helyét. Mert végre valaki gondolt azokra is, akik nem ügyvédek, titkárok és nem légkondis irodában húzzák az igát.
nincs még hozzászólás