Az idei Apple Watchban már lázmérő is lehet

2022. május 02.
47.2351
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Az eredeti tervek szerint a már piacon lévő Apple Watch Series 7 okosóra modellben is benne kellene lennie a lázmérő funkciónak, végül azonban az Apple csúsztatta az újítást, ám a legfrissebb hírek szerint idén debütálhat ez az egészségügyi funkció is.
 

Az okosórák világában egyre komplexebb fejlesztések zajlanak, lassan már egy mini, orvosi készülék lesz a csuklónkra rögzítve és maga az óra már nem is feltétlen az idő megjelenítése miatt válik kulcselemmé a kiegészítők között. A technológiai újításoknak is köszönhetően egy karóra segítségével is könnyedén mérhetünk pulzust, véroxigénszintet, de EKG-t is készíthetünk. Ezekre például az Apple Watch Series 7 terméke is képes.

Ennyi funkció mellett feltehetnénk a kérdést, hogy a saját testhőnk vizsgálata miért nem volt eddig lehetséges az okoskészülékekkel. Nos, az ok az, hogy a környezeti hőmérséklet nagymértékben torzítja a mért testhő eredményét, nehéz releváns adatokat kihozni. Ming-Chi Kuo ipari bennfentes információi szerint azonban az idén ősszel az Apple Watch Series 8 modell már ezzel az extra funkcióval is bővül.

4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja,

Ez nagyon hasznos újítás, covid miatt külön jól jön.

válasz erre

techiii

2 hónapja,

Az nagyon király lenne.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 napja

Az nem rossz ha ilyen is lesz!

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 1 napja

A végén tényleg mindenre jó lesz már egy óra. Döbbenet.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink