Az FCC-nél járt a Samsung Gear Sport

2017. augusztus 14.
3.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piacát mostanság sokan a táblagépekéhez hasonlítják, hiszen a prémium szegmensben az Apple uralkodik, miközben az olcsóbb megoldások jóformán egymás elől veszik a lehetőséget és csak igazán kevesen tudnak az amerikai óriással versengeni.

A Samsung éppen az egyik ilyen versenyképes cég, melyet talán annak köszönhetnek, hogy időben otthagyták az Android Wear rendszert és átálltak a saját fejlesztésű Tizen-re. Ezzel biztosítani tudták az óráik egyediségét és frissességét, miközben az androidos mezőny igen későn kapta meg az Android Wear 2.0-t és még a mai napig nem igazán használták ezt ki.

Az FCC-nél járt a Samsung Gear Sport - 2. kép

A Samsung kapcsán nem is olyan régen felmertül, hogy a Gear Fit és a Gear S szériát ötvözné egy sportos, mégis jól felszerelt óra formájában a cég. Talán ez lehet a Samsung Gear Sport, mely nemrég az FCC-nél járt, amelynek hála megláthattuk az alsó rész sematikus rajzát és azt is tudni lehet, hogy Bluetooth, valamint WiFi csatlakozást is kap majd.

A bemutatkozásra jó eséllyel a hamarosan kezdődő IFA 2017-en kerülhet sor, vagyis egyáltalán nem vagyunk már messze attól, hogy valami érdekes kiegészítőt kapjunk a Samsung-tól.
1 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Az első Samsung óra lesz ami nem kerek? meglepett smiley Nagyon úgy tűnik.

válasz erre