Az év végére 11 Daydream kompatibilis mobilt ígér a Google

2017. július 28.
3.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google több projekttel okán is kapcsolatba került már a virtuális valósággal, a piac jelenlegi állását nézve pedig érthető, hogy az amerikai óriás szeretné tovább növelni a mobilos vr piacon való jelenlétét, melyhez bizony a partnerekre is szükségük van.

A Daydream platformot a tavalyi I/O konferencián mutatták be és úgy tűnt, hogy rövid időn belül nagy támogatást szerez majd az androidos mobilok körében, ám egy év elteltével jól látszik, hogy nem ez a helyzet. A partnerek hiába dobtak ki rengeteg erős és fejlett készüléket az elmúlt hónapokban, a legtöbbnél valami hiányzik ahhoz, hogy abszolút Daydream-képes legyen.

Nemrég Sundar Pichai, a Google vezetője beszélt arról, hogy mik az idei tervek a Daydream terén és elárulta, hogy az év végére 11 Daydream-képes készülék biztosan lesz a piacon. Ebből kettőt egyértelműen az új Pixel 2 és Pixel 2 XL tesz majd ki, de vélhetően az LG és a Samsung idei felsőkategóriás újdonságai is beállnak majd a sorba, így a kínálat fele kimondottan friss lesz az év második felére.
3 hozzászólás

Levi87

7 éve, 3 hónapja és 17 napja

Na ez az ami nagyon hidegen hagy.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nem életszerű hogy szemüvegben nézelődjek. Ha a 3D-s tévé nem tetszett állítólag a népnek akkor mit várnak ettől?

válasz erre

Harder

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Annyira nem mozgat ez a VR téma már hogy hihetetlen. Még el sem indult igazán, máris kifulladt.

válasz erre