Az Európai Parlament leszavazta az őrült internetszabályozási törvényt!

2018. július 06.
5.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Túlzás nélkül akkora őrültséget találtak ki az internet szabályozásának érdekében az európai döntéshozók, hogy minden normális ember csak a fejét fogta tőle, hiszen a rendelet érvénybe lépését követően gyakorlatilag lehetetlen lett volna mémeket feltölteni a világhálóra.

Ez azonban csak a kisebb gond volt, a rendkívül szigorú jogi irányelvek ugyanis óriási kötelezettségeket akasztottak volna a weboldalak nyakába, akiknek kötelező lett volna betartatni a szerzői jogokat a felhasználókkal, de mindenki tisztában volt azzal, hogy ez ebben a formában teljességgel lehetetlen, és szerencsére az Európai Parlament képviselői is átlátták a szituációt.

Az EP ugyanis a minap szavazott a kérdéses törvény kapcsán, és bár 278-an így is azt mondták, hogy ez a tervezet teljesen rendben van, de ha csak kicsivel is, ám győzött a józan ész, hiszen 318 képviselő nemet mondott a tervezetre, így az eddigi formájában a törvény biztosan nem léphet érvénybe.

Az Európai Parlament leszavazta az őrült internetszabályozási törvényt! - 2. kép

Természetesen az Európai Unió továbbra sem adja fel az internet szabályozását, a törvényt most átdolgozzák, és legkésőbb ősszel ismét a parlament elé tárják, méghozzá a megfelelő módosításokkal.
gyakorlatilag lehetetlen lett volna mémeket feltölteni a világhálóra.'>
3 hozzászólás

Levi87

6 éve, 3 hónapja és 14 napja

A sok vénember baszki, és ezek kezében vagyunk. szomorú smiley Remélem nem erőltetik tovább és itt el is engedik ezt a baromságot.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ijesztően sok hülye ül ezekben a székekben! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 3 hónapja és 14 napja

Hála istennek hogy azért ült ott értelmesebb is.

válasz erre