Az ételszállító robot odapörkölt még egy kicsit az ételnek, miután kigyulladt az utca közepén

2018. december 18.
3.8981
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kaliforniában lassan már kezdenek hozzászokni az emberek az utcákon közlekedő önjáró KiwiBot robotokhoz, melyek azt a célt szolgálják, hogy ételt fuvarozzanak a megrendelők számára.

Múlt pénteken azonban egy ilyen kis önjáró gépezet nem jutott el a céljáig, történt ugyanis, hogy a kis startup egyik tagja pont a Berkeley Egyetem főépülete előtt megállt és váratlanul lángra kapott - nem kis pánikot okozva ezzel az emberek között.

Sokaknak ugyanis rögtön az jutott az eszébe, hogy esetleg valaki fel akarja robbantani a kis gépezetet, azonban rengetegen mit sem törődtek a veszéllyel, és teljesen közel merészkedtek hozzá, hogy telefonjukkal megörökítsék a lángoló és füstölgő robotot, amit a tűzoltók kiérkezése előtt már egy járókelőnek sikerült eloltania.

Az ételszállító robot odapörkölt még egy kicsit az ételnek, miután kigyulladt az utca közepén - 2. kép

A KiwiBot fejlesztői rögtön megvizsgálták az ügyet, közleményükből pedig kiderült, hogy egy hibás akkumulátorcella okozott zárlatot és tüzet a kis robotban, melynek társait mind egy szálig visszahívták ellenőrzésre, hogy a jövőben elkerüljék a hasonló eseteket.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Gólem

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

És ebből egyre több lesz ahogy jönnek a robotok...

válasz erre

CharlieFirpo

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Bakker.

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Szegény, pedig milyen kis ari cucc.

válasz erre