Az Essential Phone kiegészítőiről beszélt Andy Rubin

2017. augusztus 22.
3.1001
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piaca idén óriási változásokon megy keresztül, hiszen egy rendkívül látványos új piaci trend mellett egy nagyon ígéretes új belépő is érkezett a legfelsőbb szegmensbe, mely bizony némiképp az idei csúcsmodellek előtt jár.

Az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone-ról van szó, mely egy fájdalmas késés után lassan eljut minden vásárolóhoz. A készülék csúcsmodellhez illő specifikációja mellett hátul egy mágneses csatlakozót is kapott, mely számos kiegészítő csatlakozását teszi majd lehetővé. Eddig a 360 fokos kameráról kaptuk a legtöbb információt, ám nemrég Andy Rubin a Bloomberg-nek beszélt az újabb kiegészítőkről.

Elsőként egy autós kiegészítőről ejtett néhány szót, melynek lényege az, hogy kimagasló minőségben juttassa el a zenéinket a telefonról az autó hangrendszerére. Ezt követően egy 3D-s lézer szkennert emlegetett, melynek pontos felhasználási céljára nem tért ki, csak annyit mondott, hogy az önvezető autók lézeres tájékozódásához hasonló megoldásról van szó.

Ezek alapján az első generációs Essential Phone története biztosan nem áll meg a megjelenésnél, a jövőt illetően legalább 6 Essential által készített kiegészítőre, azt követően pedig harmadik feles megoldásokra is számíthatunk.
3 hozzászólás

TEchie

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak magukra találnak végre..

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na csak kijön már végre...

válasz erre

Santonio

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez az autós kiegészítő jól hangzik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink