Az emberi butaság nem ismer határokat: pénzt gyűjtenek a Föld laposságának bizonyítására!

2017. szeptember 28.
4.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár hiába láthattuk már Földünket a világűrből, és hiába győződhettünk meg róla több ízben is, vannak emberek, akik nem hisznek a tudománynak, és a saját idiotizmusukról szóló bizonyítvány kiállítása mellett hajtják a saját őrültségüket, miszerint a Föld lapos.

Erről állított ki korábban egy igencsak jelentős diplomát Bobby Ray Simmons Jr. is, egy állítólag ismert amerikai rapper - mi még soha nem hallottunk róla -, aki B.o.B. néven próbálkozik egy ideje, és mint a legtöbb tehetségtelen celebfajzat, ő is azzal próbál népszerűségre szert tenni, hogy butaságokat nyilatkozik mindenfelé.

Bár ezzel talán még nem is lenne probléma, de Bobby nem állt meg a nyilatkozatnál, ezáltal a GoFoundMe részeként közösségi finanszírozásba kezdett, hogy megalkothasson egy olyan műholdat, ami lehetőséget biztosít arra, hogy az űrügynökségektől függetlenül bizonyítsa be: a Föld márpedig lapos.

A kampány célja, hogy összegyűljön 1 millió dollár, ami vélhetően soha nem fog összejönni a rapper számára, még annak ellenére sem, hogy élnek olyan idióták ezen a világon, akik már most több mint 3 ezer dollárt utaltak át neki.

Csak megnyugtatásul közölnénk, hogy a Föld körül jelenleg közel 1500 műhold üzemel, amelyek mind bizonyítani tudják, hogy bolygónk nem lapos, de ha mégis ezt hinnénk, elég csak elnéznünk a messzeségbe. Ellátunk a végtelenbe? Nem. Van még kérdés?
4 hozzászólás

Huginn

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ennyi pénzért én is szívesen írok egy tanulmányt nagyobb baromságokról is, akár akkor is, ha az nem vicces. Pénzért bármit, ugye.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nem nagy az isten állatkertje. Mérhetetlenül óriási!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Na nemáááár!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Akkor én pedig indítok egy olyan gyűjtést, amiben neki és adakozói számára biztosítunk helyet egy űrhajón. Így saját szemükkel is láthatják a Földet kívülről, de természetesen csak előre menetelnének tovább, hogy végleg jóóóóóóóó messzire kerüljenek innen ezek a hülyék.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink