Az emberek egyenesen utálják az új Skype-ot

2017. július 17.
3.6151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft nagy felhajtás mellett adta ki a Skype legújabb frissítését, amivel a redmondi óriás alaposan áttervezte a csevegő applikáció mobilos megjelenését, ám a hírek szerint ez egyáltalán nem nyerte el a felhasználók tetszését.

Olyannyira igaz mindez, hogy a The Verge beszámolója szerint az App Store brit részlegén a Skype értékelése jelenleg mindössze egyetlen csillagon áll, de a kérdéses bolt amerikai változatán is másfél csillagra zuhant az összesítés, holott korábban masszív három és fél csillagon állt.

Aki nem tudná, a Microsoft teljes egészében újratervezte a Skype applikáció kezelőfelületét, de nagy probléma, hogy a program mindössze egy új kinézetet kapott, ellenben a korábbi komoly hibák nem kerültek javításra, inkább csak fokozták ezeket újabb - többnyire lopott - funkciók behozatalával.

Nem csoda ezek után, hogy a felhasználók összecsapottnak és káosznak nevezik a Skype új változatát, sőt úgy tűnik, hogy nem is akarnak csitulni a kedélyek, lévén hiába jelent meg Androidra hetek óta a frissítés, az értékelések ott is nagyon rosszak.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nem csoda. Egy rakás bughalom az egész és javítás helyett egy üzleti világban kedvelt programot teli tömnek gyerekeknek való baromságokkal. Idióták ezek.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Pedig mint alkalmazás szerintem az egyik legjobb a csevegőszoftverek között. De újabban a Microsoft mindent elront amire ráteszi a kezét.

válasz erre

Levi87

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nekem anno tetszett, mivel nem volt más. Most is tetszene, ha használná valaki, de ahogy megjelent a konkurencia, mindenki lelépett róla.

válasz erre