Az egyik legjobb Surface killer érkezett a HP-tól

2017. február 27.
4.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Javában zajlik az MWC, amelyről szerkesztőségünk igyekszik nem lemaradni, hogy publikáljuk a legfrissebb technológiai újdonságokat, amelyek közül az egyik a HP új 2 in1 eszköze, ami nagyon úgy fest, méltó Surface kihívó lehet.

Az elmúlt években sorra bukkantak fel Surface killer névvel marketingelt eszközök, melyek egyértelmű célja, hogy a Microsoft által megálmodott, majd megvalósított prémium 2 in 1 eszközt egy barátibb árcédulával, de nagyon hasonló teljesítménnyel és funkcionalitással demonstrálják.

Sokak sokszor belebuktak ebbe, de a HP Pro x2 2 in1, az MWC-n debütálásával és az első benyomások után úgy fest, ringbe szállhat a Microsoft munkájának gyümölcsével. A legfontosabb paraméter a hardver, amiben abszolút a topot képviseli.

Így talán nem meglepő, hogy a hetedik generációs Intel Kaby Lake CPU végzi a számítási feladatokat, aminél 5 különböző modell közül válogathatunk, a Pentiumtól egészen az i7-ig. Ehhez párosulhat maximum 8GB-nyi RAM és 512GB-nyi SSD háttértár. Dedikált GPU nincs, de ezeknél az eszközöknél ez nem is létfontosságú, hiszen a mobilitás és az üzemidő a legfontosabb.

A HP Pro x2 megfelel az MIl-STD810G-nek, ami azt jelenti, hogy hitelesített ütés, leejtés teszttel rendelkezik, de ha valakinek ez nem lenne elég, akkor extra 49 dollárért vásárolhat mellé úgynevezett rugged case-t, hogy még nagyobb biztonságban tudja a nem túl olcsó 2 in 1-t.

A belépő szint 979 dollár, míg a prémium 1735 dollárba kerül, de ha ezt összehasonlítjuk a Surface árával, akkor az előző mondat más értelmet nyer.
3 hozzászólás

Porthos

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Masszív versenyző! mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem gyenge, mondjuk a felső ár brutális, ennyit nem lennék képes adni egy gépért...

válasz erre

TEchie

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

És még nem is csúnya! meglepett smiley

válasz erre