Az egyik amerikai elnökjelölt korruptnak nevezte a Facebookot

2019. november 15.
5.7251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elizabeth Warren amerikai politikus és szenátor, valamint a 2020-as amerikai elnökválasztás egyik lehetséges demokrata jelöltje eléggé odaszúrt a Facebooknak, ugyanis egyenesen korrupcióval vádolja a céget.

Warren azonban ezt nem azért hozta fel, mert hagyják a politikai álhírek terjedését, vagy bármely hasonló botrányuk miatt, hanem mert szponzoráltak egy eseményt, melyen Brett Kavanaugh, a Legfelsőbb Bíróság bírója is felbukkant, ami azért problémás, mert Kavanaugh-t tavaly szexuális zaklatás vádjával támadták, amely majdnem ki is nyírta a pozícióját a Legfelsőbb Bíróságnál.

A tervek szerint egy csütörtök este egy eseményen fog felszólalni, amelynek a házigazdája a Federalist Society, egy jobboldali csoport lesz, amelyet a konzervatív bírák, köztük a Kavanaugh képvisel. Ez lesz az első alkalom, amikor nyilvános beszédet mond a Legfelsőbb Bírósághoz történő teljes visszatérése óta. Egy tweetben Warren rámutatott arra, hogy a Facebook szponzorálja a vacsorát, valamint a társaság lobbizási erőfeszítéseit, és megemlítette, hogy ez sértő a republikánus törvényhozókkal szemben.

4 hozzászólás

login_password

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Szavahihető politikus.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Na erre telik a facebooknak.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

A csávót Trump jelölte, majd jöttek a szexuális zaklatás vádak sok évre visszamenőleg. Most meg a másik párt tagja lekorruptozza a Facebookot mert elvileg pénzeli az eseményt, ahol felszólal. Ez túlságosan belpolitika, nem igazán van itt értelme megvitatni. USA-ban se sok, ott is csak az alapján véleményezik, hogy ki melyik párhoz húz jobban... Majd ha hivatalos eljárás indul a facebook ellen, akkor talán van hírértéke.

válasz erre

techiii

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nem meglepő kijelentés.

válasz erre