Az egészségügyben is megvetné a lábát az Amazon

2017. július 28.
3.4561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Amazon már hosszú évek óta jelen van a hardveres piacon, de pár éve még mindenki az e-könyv olvasóik miatt ismerte a márka hardveres oldalát, manapság azonban már egyre kevesebb figyelmet kap a Kindle széria, hiszen számos érdekesebb dolog van a vállalat palettáján.

Ilyen például az Amazon Echo család, mely annak ellenére, hogy nem volt mögötte erős okostelefonos bázis, sikeres tudott lenne a Google és az Apple szorításában. A következő nagy piac állítólag az egészségügy lesz, mely szintén nagyon sok technológiai újításnak adott otthont az elmúlt években.

Elég csak az Apple Watch sikerére gondolni, melyet számos orvosi applikációval és egészségüggyel, fitnesszel kapcsolatos dologgal kötöttek össze. A jelentések szerint Jeff Bezos cége hardveres és szoftveresen oldalról is tolja a projektet, melyben vélhetően az Alexa asszisztens is szerepet kap majd.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miről van szó, fura lenne egy dedikált Amazon fitnesz karkötő vagy okosóra, hiszen a piac jóformán csak az Apple számára éri meg, így 2018-ban valami sokkal izgalmasabbra számíthatunk az amerikai óriástól.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kindle-ön kívül semmit nem vennék tőlük.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 26 napja

Lehet hogy csak ilyen okosmérleg meg ilyesmi lesz tőlük.

válasz erre

Kileah

7 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ezek is mindenben benne akarnak lenni...

válasz erre