Az eddigi legrosszabb évét tudhatja maga mögött a HTC

2020. január 06.
9.4811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az elmúlt években alaposan rájárt a rúd az egykoron még fénykorát élő HTC-re, azonban mind közül a tavalyi, 2019-es esztendő volt a legeslegrosszabb a vállalat történetében bevételek szempontjából.

Befutottak ugyanis a számok a tavalyi évről, amelyek jóvoltából kiderül, hogy 2019 összegésze alatt mindössze 332,85 millió dollárt termeltek, ami 57,85%-nyi visszaesést jelent 2018-hoz mérten, amikor is még 789 millió dollár bevétellel büszkélkedhettek. Ha ez még nem lenne elég, akkor ott van a tény is, hogy 2017-hez viszonyítva már 87%-hoz visszaesésről beszélhetünk, lévén akkor még 2 milliárd dollár volt az éves termése a HTC-nek.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kérdéses tajvani brigád kevesebb pénzt termel a komplett portfóliójával, mint az Apple csak az AirPods-aival, ami mindennek tekinthető, csak éppen fényesnek nem.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ez már egy kisvállalkozás, messze nem az a cég akit annak idején megbízott a Google az első androidos telefonnal... szomorú smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 7 hónapja és 3 napja

Megérdemlik, rohadtul nem reagáltak a felhasználói visszajelzésekre, például horror áron adtak készülékeket, pedig nem volt miért őket választani.

válasz erre

Porthos

4 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hosszú évek óta nagyon ****ul megy nekik, és ezt még tudták tetőzni? meglepett smiley

válasz erre