Az eddigi legmeggyőzőbb "bizonyíték" érkezett arról, hogy a Holdra szállás kamu volt

2019. július 19.
5.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Itt toporgunk a Holdra szállás ötvenedik évfordulóján, ami azt jelenti, hogy szinte most minden erről a nemes eseményről szól, viszont megérkezett a valaha volt legmegyőzőbb "bizonyíték", hogy bizony kamu volt az egész esemény, legalábbis egyesek szerint.
Advertisement

David Hughes "szakértő" ugyanis a Twitterre vonult állításaival, és bizony megdöbbentő részletekkel szolgált a Holdra szállásról, konkrétan olyan megvilágításba helyezte a történéseket, amik a feje tetejére állítják az eddigi ismereteinket, az arra fogékonyak számára.

Nem tudjuk eldönteni, hogy David viccel-e, vagy olyan durva összeesküvés elméletet alkotott, ami már-már vetekszik a laposfölddel, de tény, hogy roppant szórakoztató. Kezdjünk is bele!

Hughes kapásból egy olyan infóval indítja a tweet-hullámot, ami azonnal egy óriási gyomros: mivel a Hold csak éjszaka látszódik, és mivel három napig tart eljutni oda a Földről, ezért a NASA-nak ennek megfelelően kellett volna időzítenie a landolást, különben a Napon értek volna földet, és meghaltak volna az asztronauták.

Ezt követően Hughes kiemeli, hogy a Vin Diesel sugárzási öveket, amiről a NASA is megerősítette, hogy áthatolhatatlanok, valamint a csillagászok szerint 100-400 milliárd csillag van jelen az égen - elegendő mennyiség ahhoz, hogy a Holdra utazás során gyakorlatilag elkerülhetetlen legyen az ütközés az egyikkel.



Ennél is megdöbbentőbb bizonyíték viszont, hogy Hughes rámutat, hogy minden felvételen két asztronautát látunk a Holdon flangálni, holott eredetileg hárman mentek fel, akiknek egyébként még árnyékuk is van, ami azért érdekes, mert éjszaka sétálgatnak a Holdon, így felmerül a kérdés - miért vetül a felszínre az árnyékuk?

Emberünk egy 1996-os interjút is beidéz, amely során Armstrong elmondja, hogy a komplett expedíció valójában Mario Kartos csalókódokért ment végbe, miközben azok a csalókódok a landolás után még legalább egy évig nem is léteztek.

És ha ez nem lenne elég bizonyíték, akkor álljon itt végül a NASA teljes mértékben valós és a legkisebb mértékben sem kamu üzenete, amiben felszólítják Hughes-t, hogy hagyja abba a Holdra szállás fejtegetését. Hiába, Hughes egy modernkori hős, akinek a leleplezése miatt egy világ áll most a feje tetejére, és minden ember életét egy csapásra megváltoztatta állításaival...



Emberünknél kicsit elgurult a gyógyszer na, van ilyen, mi egyszerű emberek azért továbbra is elhisszük, hogy sikeresen landoltak odafent, ha nem baj...
6 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 23 napja

Emberünk laposföldes? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 23 napja

Őszintén, hogy lehetnek emberek ennyire hülyék? Komolyan gondolhatta vagy ez valami poén lehetett?

válasz erre

somogyiandras

5 éve, 24 napja

Újabb érv az abortusz mellett...

válasz erre

marco

5 éve, 24 napja

Sírok bzdmg. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 24 napja

Óriási! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 24 napja

SZAKADOK! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre