Az eddigi legdrágább OnePlus-mobil lehet a OnePlus 7 Pro

2019. április 24.
3.8881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ishan Agarwal tipster és az Android Central közreműködésének köszönhetően könnyen meglehet, hogy máris a OnePlus 7 hivatalos árszabásával szemezhetünk, és ahogyan az sejthető volt, nem lesz egy olcsó darab.

Három modellel készülnek ugyebár, ha minden igaz, egyrészt egy 6 GB RAM / 128 GB-os darabbal, másrészt egy 8 GB RAM 256 GB-os verzióval és egy 12 GB RAM 256 GB-os kiadvánnyal. Sorrendben is így következnek az árak, merthogy az első variánshoz 680-700 eurós (több mint 214 ezer forintos) árcédulát rebesgetnek, a "középső testvérnek" 750 eurós (legalább 230 ezer forintos) összeget, míg a legbivalyabb kiadás 830 euróba kerülhet, azaz több mint 250 ezer forintba.

Ez azt jelenti, hogy az eddigi legdrágább OnePlus-mobil lehet a 7 Pro, már amennyiben valóban ilyen kezdőárakkal operál majd a készülék, viszont májusban a hivatalos leleplezést követően megtudjuk, igaznak bizonyultak-e ezek a szivárgások.
közreműködésének köszönhetően könnyen meglehet, hogy máris a OnePlus 7 hivatalos árszabásával szemezhetünk, és ahogyan az sejthető volt, nem lesz egy olcsó darab.'>
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Aha, biztos nagy siker lesz! röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Elég keményen közelít a nagy márkák árazásához. meglepett smiley

válasz erre

zender

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ennyit az olcsó OnePlusról. röhögő smiley

válasz erre