Az ausztrál egészségügyi minisztérium megvonja milliárdjait a Facebooktól

2021. február 23.
31.0471
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Lassan visszanyal a fagyi a Facebook számára, miután ugyanis az ausztrálok szerették volna alaposan megsarcolni a Facebookot - azért, hogy a kisebb újságok és magazinok is pénzhez jussanak -, a közösségi oldal drasztikus lépésekre szánta el magát.
 

A múlt héten ugyanis a Facebook letiltotta az ausztrál felhasználók számára a hírek megtekintését és megosztását, ami nem maradt válasz nélkül az ausztrál kormány részéről, az egészségügyi minisztérium ugyanis bejelentette, hogy akkor ők megvonják a közösségi oldaltól azt a közel 6 milliárd forintos hirdetési keretösszeget, amit a Facebookon szerettek volna elszórni a koronavírus elleni oltóanyag népszerűsítésére.

Greg Hunt, az ausztrál egészségügyi miniszter elmondta, hogy az információs kampány költségvetése nem változik, de nem a Facebook felületén hirdetnek majd a jövőben, kivéve abban az esetben, ha a közösségi oldal esetleg visszalép és nem diszkriminálja az ausztrál felhasználókat.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 napja

Mondják most. Ki tudja tényleg költöttek volna-e...

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 2 napja

Ez nagyon kemény. undorító ez a Facebook.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 napja

Remélem, nálunk azért nem így sül majd el. Bár én nem vagyok nagyon aktív fb-os, de sokan onnan klikkelnek a kedvenc oldalaikra, gyakorlatilag egy hírgyűjőként használják...

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 2 napja

Nem hiszem hogy nagyon belereemegne a FB, de azért biztos megérzik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink