Az ASUS leleplezte a legújabb ROG-szériát

2019. április 29.
2.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A napokban Isztambulban lezajlott az ASUS által tető alá hozott Re:Define2019 esemény, így meg is villantották a 2019-es line-upot a ROG-szériához, és köztük vannak igen ínyenc darabok is.

Az ultravékony Zephyrus-laptopok hozták a leglátványosabb változásokat, ezek esetében jelen van a borsosabb árú GX502 és az olcsóbb, ámbár szerényebb teljesítményű GA502 is, de egyben mindannyiuk megegyezik: elképesztően néznek ki.

Megújult SCAR III és HERO III modelleket is villantott a cég, amelyek akár GeForce RTX 2070 8 GB GDDR6 videókártyával és i9-9880H processzorral is beszerezhetőek lesznek, így ezek a modellek inkább a prémium gaming laptopok sorába tartoznak.

Az ASUS leleplezte a legújabb ROG-szériát - 2. kép

Mindeközben a ROG Mothership képében egy igazi böszme "anyahajót" prezentáltak, aminek a különlegessége, hogy a készülékház állított helyzetben van jelen, így jóval produktívabban működhet a hűtés, de hiába a kurta-furcsa kialakítás, Intel Core i9-9980HK processzor és egy GeForce RTX 2080 videókártya került a gép szívébe, így garantálva az izmos teljesítményt.

Végül a Strix G-ről is lerántották a leplet, ami viszont már a megfizethetőség jegyében készült, ennek fényében pedig Intel Core i7-9750H processzor GeForce 2070 RTX került a laptopba, illetve itt bukkant fel az ASUS Keystone névre hallgató ötlete, miáltal konkrétan egy kulccsal tudjuk feloldani a titkos adatainkat.

Az ASUS leleplezte a legújabb ROG-szériát - 4. kép

Mint látható, az ASUS az idei line-upja során nem aprózta el, is igyekezett az izmos összetételeket a lehető legtöbb módon elhozni a piacra, és amennyiben felkeltették a fentebb sorolt laptopok az érdeklődésed, akkor a gyártó megannyi újdonságáról bővebben is olvashattok a Game Channel összefoglalójában!

Mivel nem a ROG vonalba tartoznak, a csendesen frissített ASUS TUF Gaming variánsok nem mutatkoztak be ezen a rendezvényen - ezek egyébként az FX505-tel és az FX705-tel újítottak, melyek GeForce GTX 1660 Ti kártyával és AMD Ryzen 7 vagy 5 processzorokkal hódítanak.

Az ASUS leleplezte a legújabb ROG-szériát - 3. kép

4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Gyönyörű vékony lett a Zaphyrus.

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Egy Geforce 2070 Ti-vel szerelt változat gondolom simán lesz milla felett...

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nemrég vettem pont egy Strixet, meg is állt bennem az ütő hogy mennyivel erősebb lesz ez, de látom hogy 5-7% csak a proci teljesítményének növekedése, úgyhogy megnyugodtam.

válasz erre

VDemon

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Az új Zenbookokra leszek kíváncsi ősszel, de azért egy Strixet is nagyon beújítanék!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink