Az ASUS bemutatta a ZenFone 5-öt

2018. február 28.
3.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az ASUS hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb okostelefonjairól, melyek a ZenFone 5 név alatt különféle variánsokban kerülnek piacra, méghozzá forradalmi újításokkal kiegészülve.

Az ASUS Zenfone 5 egy 6,2 hüvelykes kijelzővel szerelt, elegáns megjelenéssel büszkélkedő készülék lett, amihez erős hardvereket társítottak, ezáltal a Qualcomm Snapdragon 636 lapka mellé 6GB RAM került, méghozzá egy 3300 mAh-s akkumulátor társaságában.

A telefon kapcsán kiemelendőek még az intelligens kamerák, a Sony IMX363 érzékelőjének jóvoltából így AI képtanulással és kompozíció felismeréssel, valós idejű portréval és szépítéssel, valamint Pro móddal kecsegtet majd a felhasználóknak, de a telefon már teljes körű mesterséges intelligenciával is megkönnyíti az életünket, legyen szó akár a kényelmi és kommunikációs funkciókról vagy az élőben animált avatárokról.



Hasonló lehetőségeket kínál az ASUS ZenFone 5Z is, de ebben a készülékben már egy Snapdragon 845 teljesít szolgálatot 8GB RAM és 256GB ROM társaságában, a bivalyerős teljesítményt pedig a gyártó szerint meglepően alacsony áron, már 479 eurótól elérhetővé teszik a rajongók számára.

Az ASUS bejelentette továbbá a ZenFone 5 Lite verzióját is, mely kisebb, mindössze 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, de Qualcomm Snapdragon 630-as lapkája mellé ez is 4GB RAM-ot kapott, méghozzá 3300 mAh-s akkumulátorral, valamint egy 20 megapixeles előlapi és egy 16 megapixeles hátlapi kamerával, melyek 120 fokos látószöget garantálnak.



Utóbbi készülék már áprilistól, a sima ZenFone 5 és 5Z pedig nyár elejétől lesz beszerezhető Magyarországon is.
5 hozzászólás

Harder

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ööööö oké. Még egy telefon. Tök jó.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Látom az AR vonalat elengedték.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Mindenki savazta a belógó szigetet, most nincs gyártó aki ne másolná, ráadásul silány minőségben. Szánalmas.

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Brutálisan cink ez a másolás.

válasz erre

betyár

6 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ahhhaaa tehát csináltak egy X klónt. Nagyon eredeti fejlesztés.

válasz erre