Az ASUS bemutatta a VivoBook és a ZenBook termékcsaládok legújabb generációját

2020. január 07.
9.7581
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A CES 2020 részeként az ASUS bemutatta a VivoBook és a ZenBook termékcsaládok legújabb tagjait, így a VivoBook S-sorozat mellett - benne 14- és 15,6 hüvelykes képernyővel -, a dupla kijelzős ZenBook Duo laptopról is lehullt a lepel formálisan.

Mindegyik eszközt az Intel 10. generációs processzorai hajtanak, méghozzá Nvidia GeForce GPU-val kiegészülve, ezáltal prémium kategóriás teljesítményhez juthatunk akár a munka során, akár a mindennapi elfoglaltságok alkalmával, miközben a VivoBook esetében a felhasználók egyedileg választható színek segítségével tűnhetnek majd ki a tömegből.

Az újdonságok közül a legkülönlegesebb termék a ZenBook Duo lett, mely dupla kijelzővel és új érintőképernyős opcióval - teljes szélességű ASUS ScreenPad Plus-szal -, egy 14 colos megjelenítőn kínálja nekünk a tartalmakat, miközben akár 16GB RAM és egy 1TB-os szupergyors SSD is belepakolható lesz a páratlan teljesítmény érdekében, ami természetesen a két VivoBookról is elmondható.

Mindkét eszköz az ASUS-ra jellemző kimagasló dizájnnal öltött testet, miközben biztosítják a MyASUS szoftver által az a gyártó okostelefonjaival való kapcsolatot és közös munkát olyan extrákkal, mint a távoli fájlelérés vagy a képernyő tükrözésének és kiterjesztésének opciója.
3 hozzászólás

Harder

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Bitang jó ez az alsó kijelző.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

"Az újdonságok közül a legkülönlegesebb termék a ZenBook Duo lett" - ebben mi az újdonság? Ez már tavaly is volt.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Már az Asusnak is van ilyen telefonösszekapcsolós appja? Nem is tudtam.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink