Az Apple szerint tök normális, hogy a legújabb iPad háza hajlamos meghajlani

2018. december 25.
3.8281
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egy darabig hallgattak az ügyben, ám azért csak elsimerték az Apple-nél, hogy a legújabb generációs iPad Pro modellek hajlamosak meghajlani, azaz a készülékház felidézheti a felhasználókban az LG Flex mobiloknál látott görbületet, és ahogy ott, itt is teljesen normális.

Na jó, azért nem szó szerint ezt mondta Dan Riccio, az Apple hardveres mérnöki feladatokért felelős alelnöke. Ennek ellenére hiába élne panasszal a végfelhasználó, a vállalat nem hajlandó sem javítani, sem pedig cserélni az amúgy nem túl olcsó készüléket, mivel szerintük nem konstrukciós hiba és a teljesítményt sem befolyásolja negatívan.

A pontos megfogalmazás szerint ez a gyártási folyamat egyik mellékhatása, de a teljesítmény teszteken egy görbült iPad Pro is ugyanolyan eredményt produkál, mint a normális társa, így a termék kvázi hibátlan.

Aki ennek ellenére is vásárolna az almás cég új tabletjei közül, érdemes az LTE variánsokat kerülni, ugyanis az abban megtalálható több antenna miatt ott gyengébbnek tűnik a váz, így nagyobb az esély a fent vázolt problémára.

Az Apple szerint tehát ez normális:


6 hozzászólás

Kileah

6 hónapja, 4 napja

Ez a hozzáállás nem visz előre. Ez kicsinyesség, egy ekkora cég részéről, ilyen komoly haszonkulccsal ez megengedhetetlen. Nálam simán kilőtte a vásárlást a gyenge keret.

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 5 napja

Ilyen árazással ez a pofátlanság netovábbja.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 5 napja

Nem lesz ez így jó, Apple.... Én imádom a cuccaikat, mondhatni, kitartó fan vagyok, de azt ez iPadet pont ezek miatt a problémák miatt nem merem megvenni.

válasz erre

TEchie

6 hónapja, 5 napja

Ez egy nagyon de nagyon kicsinyes reakció egy ilyen problémára.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 5 napja

A 10ezer forintos kínai tabletnél ráfoghatja az ember, hogy olcsó volt, mit vártál, de egy több százezres Apple-nél ciki. Ráadásul könnyen törik is...

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 5 napja

Kellemetlen.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink