Az Apple Store sem bírta a fekete pénteki rohamot

2017. november 24.
7.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Eljött az év egyik legjobban várt fogyasztói nap a Black Friday azaz fekete péntek, amely következtében a vásárlók nagy erőkkel rohamozzák a boltokat.

A hatalmas leárazások következtében mind offline, mind pedig online özönlenek az emberek a webshopok felé is, utóbbi esetében pedig nem kizárt, hogy a szerverek nem tudják kiszolgálni a kéréseket.

Így történt ez az Apple Store esetében is, ahol pár órára megállt az élet, az oldal elérhetetlenné vált, a kérdés persze az, hogy a látogatók számával nem bírt el a kiszolgáló, vagy esetleg vicces kedvű hackerek úgy vélték, hogy ha már ma úgy is extrém magas a lekérések száma, rásegítenek egy DDoS-szal.

Mi magunk inkább az utóbbira gyanakszunk, ugyanis az Apple sosem arról volt híres, hogy hatalmas akciókat ad a felhasználóknak, és ha megnézzük az oldalukat, ami azóta már megy, az egyedi Black Friday ajánlatuk egy 150 dolláros giftcard, amit Apple termékekre válthatunk be (ez azért most nem is olyan rossz).
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Rohadt hackerek sose bírnak magukkal. szomorú smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Lehet hogy tényleg lehalt, sokan kíváncsiak lehetnek az akciókra és nem mindenki tudja hogy nem nagyon vannak. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Mondjuk nem hiszem hogy nekik bármit is számítana egy BF. röhögő smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Pedig ők nem nagyon viszik túlzásba.

válasz erre