Az Apple News 30% helyett 15%-os részesedéssel próbálja magához csábítani a kiadókat

2021. augusztus 27.
51.0231
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple új ajánlatot kínál a kiadóknak, miszerint hogy ha csatlakoznak az Apple News-hoz, akkor 30% helyett csak 15%-ot vonnak el az alkalmazáson belüli vásárlásokból és előfizetésekből, így megpróbálva átcsábítani őket magukhoz.
 

A kiadók az Apple News Partner Programjához fordulhatnak, hogy ezt az alkut életbe léptessék, azonban el kell fogadniuk az Apple követelményeit, amelyek természetesen előnyösek a cupertinoi cég számára, és túlmutatnak azon, hogy csak fenntartsanak egy csatornát az Apple News-on.

A kiadóktól elvárják, hogy fenntartsák Apple News csatornájukat, közzétegyék az Apple News Format (ANF) formátumban, és olyan alkalmazást kínálnak, amely automatikusan megújuló előfizetést és csak eredeti, szakmailag hozzáértő kezek által készített hírtartalmat kínál.

Plusz munkaként írható le, amit az Apple elvár a kiadóktól, hogy az alkalmazás karbantartása és közzététele teljesen külön, saját formátumban történjen, de az alapján, amit az Apple állítólag korábban kért a kiadóktól, ez örvendetes lehet, tekintve hogy jóval korrektebb feltételekkel néznek most szembe - no meg persze az a 15%-os részesedés sem piskóta...
6 hozzászólás

techiii

2 hónapja, 3 napja

Ők tudják.

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 3 napja

Feleslegesnek érzem ezzel küzdenie a cégnek.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 4 napja

Érdekes hogy ez nálunk nincs. Nem is értem az okát.

válasz erre

login_password

2 hónapja, 4 napja

Facebook és Google mellett ez nem fog nekik menni.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 4 napja

Miért kérnek ők egyáltalán részesedést?

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 4 napja

Használ valaki Apple Newst?

válasz erre