Az Apple még a Samsungot is lehagyta az utolsó negyedévben

2017. február 02.
3.4681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple legutóbbi üzleti jelentése már tegnap befutott, amiből kiderült, hogy a cég 78,3 millió iPhone-t értékesített világszerte az utolsó negyedévben, amihez kapcsolódóan a Strategy Analytics most érdekes adalékkal szolgált.

Azt ugyanis bár eddig is tudtuk, hogy az Apple ezekkel a számokkal 5 százalékkal tudta növelni eladásait 2015 utolsó negyedévéhez mérten, ellenben az csak a legfrissebb összesítésből derült ki, hogy ezzel bizony a negyedik negyedévben maga mögé utasította még a Samsungot is.

A tavalyi év utolsó három hónapjában ugyanis a dél-koreai gyártó csak 77,5 millió okostelefont tudott eladni az Apple 78,3 milliójához képest, amivel piaci részesedésük is 17,7 és 17,8 százalékosra módosult az Almások javára.

Hangsúlyozandó, hogy ez csak az utolsó negyedév mérlege, a teljes 2016-os esztendőt tekintve még mindig a Samsung a nyerő 309 millió eladott okostelefonnal és közel 21 százalékos piaci részesedéssel, amivel szemben az Apple csak 215 millió készüléket tudott eladni és 14 és fél százalékos részesedést szerzett meg.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 5 hónapja

Óriási mennyiségben mennek ezek a telefonok, te jó ég!

válasz erre

TEchie

2 éve, 5 hónapja

Mondjuk nem sokkal hagyták le őket azért...

válasz erre

Tommy

2 éve, 5 hónapja

Mivel a Samsung zászlóshajója bedőlt ezért ez szinte törvényszerű volt.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink