Az Apple is beismerte, hogy gondok vannak az AirPods Pro fülesekkel

2020. november 01.
19.9911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple pénteken közzétett egy új aloldalt a weboldalán egy olyan problémával kapcsolatban, amelyet néhány AirPods Pro felhasználó tapasztalt az utóbbi időben, miszerint néhány, e hónap előtt gyártott AirPods Pro egységnek van némi problémája a hangzással.

Ezek a kérdések magukban foglalják a ropogást és a statikus hangokat, amelyek hangos környezetben még inkább észrevehetőek, és az utóbbi időben számos felhasználó panaszkodott ezekre. A felhasználók azt is kifogásolták, hogy az aktív zajszűrés (ANC) funkció, amely kiküszöböli az AirPods Pro környezeti és háttérzaját, nem a várt módon működik.

Néha olyan háttérzajok merülnek fel, mint egy forgalmas utca forgalma vagy éppenséggel az ég felől érkező repülőgép-zajok törik át az ANC funkciótól elvárt csendet. Más felhasználók a basszus hiányát tapasztalják. Mindezt az Apple úgy orvosolja, hogy konkrétan ingyenesen megoldják a problémát, hiszen kicserélik a hibás példányokat.
problémával kapcsolatban, amelyet néhány AirPods Pro felhasználó tapasztalt az utóbbi időben, miszerint néhány, e hónap előtt gyártott AirPods Pro egységnek van némi problémája a hangzással.'>
4 hozzászólás

betyár

3 éve, 9 hónapja és 4 napja

Na de legalább ingyen cserélik. Ennyi.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Hinnye, ez már komoly visszahívási program. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Elég kellemetlen hiba lehet. meglepett smiley És elég komoly is, ha inkább cserélik a cuccot egy az egyben. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nekem csak időnként nem működik az egyik fele rögtön töltőből kivét után. Akármeddig is volt benne, vagy akár töltőn vagy bármi. Iszonyat idegesítő.

válasz erre