Az Apple és a Microsoft tartotta életben a 2in1 és tablet piacot

2018. február 06.
1.7251
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A 2in1 és a tabletek formavilága, valamint funkcionalitása megjelenésekor nagyon trendi volt, de az évek múlásával egyre inkább csökkent a kereslet iránta, így sajnos elfordultak tőlük a felhasználók, ám az Apple és a Microsoft még életben tartja a piacot.

Utóbbi inkább a Windows 10, bár a Surface és a különböző akciók segítségével így is van az a célközönség akiket meg tudnak fogni. A redmondi cég mellett az Apple iPad Pro az a termék, amit igazán keresnek a felhasználók, illetve a Huawei megoldásait sem vetik meg.

Az IDC felmérése alapján az Apple kicsit növelni tudta a 2016-os számait, míg a Samsung visszaesett, az Amazon jelentős, 38%-os növekedést generált, de mellette a Huawei 28%-a is kellett ahhoz, hogy csupán 6,5%-os mínusz mutatkozik a teljes piacon.

Ennek ellenére elmondható, hogy ahogy haladuk előre az időben, az okostelefonok kijelzőjének növekedésével teljesen kiszorulnak ezek az eszközök a mindennapi életünkből, így ez a mostani statisztika még egy idilli állapotot tükröz, a csökkenés ellenére is.
3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 7 napja

Mondjuk az iPad Pro nem is csoda hogy nagyot ment. Kegyetlen jó cucc!

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 7 napja

Remélem azért nem szűnik meg ez a piac. Telefon nem tudná pótolni, laptopnál meg sokkal kényelmesebb tartalomfogyasztásra. A 2in1 mondjuk mindig rejtély volt számomra, azért nem kár.

válasz erre

technomancer

1 éve, 7 napja

Hát nem tudom, én imádom a tabletem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink