Az Apple egy kalap alá veszi az előfizetéseit az Apple One csomaggal

2020. augusztus 13.
7.4821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy fest, hogy októbertől egy kalap alá akarja venni az Apple a különféle előfizetéseit, lévén a Bloomberg értesülései szerint a cupertinóiak az Apple One nevű csomagjukat készítik elő, amiben benne foglaltatik több tagság is.

Többféle típusa lesz ennek a tagságnak, amire elő lehet fizetni, azonban az alap pakk tartalmazza az Apple Music és az Apple TV+ előfizetést. A drágább csomagokban már ott figyel az Apple Arcade, az Apple News+, azon felül pedig a bővített felhőtárhelyhez férhetnek hozzá a felhasználók.

Elviekben a családokat célozza meg ezzel a vállalat, így például hat fő között is mehet majd a megosztás az Apple One-nal, illetve értelemszerűen olcsóbb lesz egyben kifizetni ezt a kis pakkot, mint külön-külön egyesével előfizetni rájuk. Az Apple One név viszont még nem garantált, könnyen meglehet, hogy a végleges keresztelés változik.
4 hozzászólás

marco

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Remélem jó áron lesz, mert most is előfizetek mindenre, jó lenne ha olcsóbb lenne, és megoszthatnám a családtagokkal is. Most csak az Arcade van megosztva. Kíváncsi leszek milyen lesz.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szép nagy pakk lesz!

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hoppá. Dolgozhatnának kicsit a TV+ szinkronosításán is...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Árra nagyon kíváncsi leszek.

válasz erre