Az Apple csökkenti az iPhone 8 termelési kapacitását

2017. október 19.
3.0001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Sajnos nem árulunk el túl nagy titkot azzal, hogy az iPhone 8 és iPhone 8 Plus iránti kereslet elmarad az Apple által támasztott várakozásoktól, főleg most, nem sokkal az iPhone X dbütálása előtt, így a cég fontos döntést hozott.

A Reuters értesülései szerint, az Apple, az iPhone 7 népszerűsége, az iPhone X közeledte, valamint az iPhone 8 népszerűtlensége miatt, csökkenti a termelés kapacitását, ráadásul nem is kicsit.

A pontos szám egyelőre hadititok, ám az előrejelzések alapján mintegy 50%-kal kevesebb iPhone 8 fog legördülni a futószalagról, ezzel pedig szeretnék csökkenteni a beragadt készletet, amit az iPhone X kannibalizmusa okoz majd pár hét múlva.

A döntés érthető, de szomorú, ugyanis nem tudjuk meghatározni, hogy az Apple hova is szerette volna pozicionálni az iPhone 8-at, kicsit olyan érzésünk van, hogy mivel elkéstek a jubileumi kiadással, muszáj volt valamit felmutatni, plusz ne feledjük el azt sem, hogy az X nem kicsit drágább, így ez is közrejátszhatott.
4 hozzászólás

Rosszaság

7 éve, 21 napja

Én nem vagyok abban biztos, hogy az X olyan nagy durranás lesz a vásárlás tekintetében - mivel a kutatások szerint azért fogy kevesebb i8 jelenleg, mert csökkent az iphone7 ára, és inkább azt viszik, valamint nem éreznek még késztetést a vásárlók az upgradeléshez (az innováció "hiánya" miatt).

válasz erre

Levi87

7 éve, 22 napja

Érdekesen alakul ez az idei iPhone dolog...

válasz erre

VDemon

7 éve, 22 napja

Nem tudom mennyire lehetett náluk tudatos az hogy kevesebb 8 fog fogyni, de most nagyon úgy tűnik hogy tényleg elszámították magukat.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 22 napja

Helyes döntés, csak előbb kellett volna meghozni! röhögő smiley

válasz erre